camilla parker bowles kate middleton
Divertisment

De ce nu va fi Camilla Parker Bowles niciodata "Regina consoarta", chiar daca Charles va urca pe tron

In timp ce Regina Elisabeta trebuie sa faca fata distantarii Printului Harry si a lui Meghan Markle de UK, Ducesa Camilla Parker Bowles a tinut sa sublinieze ce titlu va purta cand Charles va deveni rege.

Printul Charles si Camilla au lansat o declaratie oficiala in care au specificat ca Ducesa nu vrea sa foloseasca titlul de "Regina consoarta", chiar daca sotul ei va fi suveranul Marii Britanii. Aceeasi declaratie a fost facuta initial in 2005 si reluata recent.

La inceputul saptamanii, reprezentantii lui Charles si ai Camillei au declarat pentru Daily Star: "Intentia este ca Ducesa sa fie cunoscuta sub numele de Printesa Consoarta dupa urcarea Printului pe tron".

In mod traditional, sotia regelui poate fi "Regina Consoarta", dar imediat dupa nunta lui Charles cu Camilla, Ducesa a stiut ca nu va primi niciodata titlul cu pricina dupa tot scandalul din jurul relatiei ei si a casniciei lui anterioare cu Diana. Astfel, Camilla a a spus ca nu isi doreste sa fie numita, considerata sau privita ca o Regina.

Jurnalistii si sustinatorii Monarhiei Britanice s-au intrebat de ce au tinut reprezentantii Casei Clarence (casa lui Charles si a Camillei) sa faca aceasta precizare acum, mai ales ca Regina Elisabeta intentioneaza sa se pensioneze peste cel putin doi ani.

Nu a aparut un raspuns oficial, insa se zvoneste ca specialistii in PR incearca sa distraga atentia presei de la Harry si Meghan si sa o indrepte catre alte subiecte.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri