Queen Camilla Visits Northern Ireland Day 2 - 21 Mar 2024
Divertisment

Regina Camilla, vizită în Irlanda de Nord. Profimedia

Camilla Parker Bowles are doi copii, iar fiica îi seamănă perfect. Cum arată Laura la 45 ani

Despre Camilla, soția regelui Charles, s-a vorbit mult de-a lungul anilor, însă puțini sunt cei care știu că aceasta este mama a doi copii, pe care îi are din căsnicia cu fostul soț, Andrew Parker Bowles.

Camilla Parker Bowles s-a căsătorit cu Charles, pe atunci prinț de Wales, în 2005, ea devenind mama vitregă a celor doi copii pe care acesta îi avea din căsnicia cu prințesa Diana - prinții William și Harry. Aceasta este, însă, mama la rândul ei, având doi copii cu fostul soț - Tom Parker Bowles, în vârstă de 48 de ani acum și Laura Lopes, de 45 de ani.

Citește și: Regina Camilla a făcut noi dezvăluiri despre regele Charles al III-lea, tratat pentru cancer, într-o vizită la Belfast

Cu ce se ocupă fiul reginei Camilla Parker Bowles

Thomas Henry Parker Bowles, cunoscut sub numele de Tom, s-a născut în 1974, iar nașul lui este nimeni altul decât regele Charles, acum și tatăl său vitreg.

Parker Bowles trăiește în Londra, este critic culinar, iar recenziile sale au apărut în mai multe publicații, printre care „The Mail on Sunday”, „Night and Day” și „Tatler”, conform paginii sale de autor de pe site-ul editurii sale.

Thomas Henry Parker Bowles,

El este, de asemenea, autorul a două cărți, „The Year of Eating Dangerously” și „E is for Eating: An Alphabet of Greed”, precum și a unora de bucate, printre care „Time for Tea”, publicată anul trecut.

Parker Bowles s-a căsătorit cu Sara Buys în 2005, exact în același an în care mama sa și Charles și-au oficializat relația. Ei au doi copii, un fiu și o fiică.

Citește și: Regele Charles, redus la lacrimi. „Mesajele minunate” primite de când a fost diagnosticat cu cancer l-au emoționat profund

Cu ce se ocupă Laura Lopes

Laura Parker Bowles Lopes, cunoscută sub numele de Laura Lopes, s-a născut în 1978 și, ajunsă la 45 de ani, ea seamănă perfect cu mama ei. În 2006, s-a căsătorit cu Harry Lopes și i-a luat numele de familie.

Garter Day at St George's Chapel, Windsor Castle, UK - 13 Jun 2022

Aceștia au trei copii împreună, băieți gemeni și o fiică, aceasta din urmă fiind domnișoară de onoare la nunta lui William cu Kate, prințesa de Wales, în 2011.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul ei, Laura Lopes lucrează în domeniul artei. A efectuat un stagiu la Peggy Guggenheim Collection, un muzeu de artă modernă din Veneția, Italia, și apoi a devenit manager la o galerie din apropierea Londrei. 

Cum s-au cunoscut Charles și Camilla

Charles a întâlnit-o pentru prima dată pe Camilla, amuzantă şi încrezătoare, pe terenul de polo din Windsor Great Park în 1970, când tocmai părăsise Universitatea Cambridge, cu un an înainte de a se alătura Marinei Regale.

Ei s-au cunoscut printr-o prietenă comună, Lucia Santa Cruz.

Prince Charles and Camilla Parker-Bowles leave the Royal Opera House in Covent Garden on the eve of Valentines Day 1975.From the archives of Press Portrait Service (formerly Press Portrait Bureau)
Prințul Charles și Camilla Parker Bowles părăsesc Royal Opera House, de Valentines Day, în 1975. Profimedia

"I-a plăcut că râdea cu ochii şi gura, că se amuza de aceleaşi glume ca el. Îi plăcea că era naturală, prietenoasă, nu în adulaţie faţă de el. Pe scurt, a fost încântat de ea şi la scurt timp a început s-o sune", a scris Penny Junor în cartea "Ducesa: Povestea Nespusă".

Legenda spune că ea a fost cea care i-a amintit de o legătură de lungă durată dintre străbunica ei, Alice Keppel, şi regele Edward al VII-lea.

„Străbunica mea a fost amanta stră-străbunicului tău – ce zici de asta?”, se presupune că ar fi întrebat ea.

Transformarea Camillei în partenera de lungă durată a lui Charles, o campanie de PR planificată cu atenţie

După ce Charles şi Camilla au divorţat – iar Diana a murit în 1997 – eventuala apariţie a Camillei ca partener de lungă durată a lui Charles a făcut parte dintr-o campanie de PR planificată cu atenţie, condusă de Mark Bolland.

Prima lor apariţie publică împreună a fost în faţa hotelului Ritz din Londra, în 1999, numită Operaţiunea Ritz, unde fotografii care aşteptau fuseseră informaţi.

Citește și: Kate Middleton dezvăluie obiceiul de „coșmar” al prințului William. Ce o enervează cel mai mult pe prințesă

Punctul culminant al dragostei lor a fost căsătoria şi o ceremonie civilă la Windsor Guildhall pe 9 aprilie 2005, Camilla devenind Alteţa Sa Regală şi Ducesa de Cornwall.

Dar în spatele uşilor închise, Camilla pare să fi oferit regelui dragostea şi viaţa normală, departe de rolul său public, pe care şi le-a dorit dintotdeauna.

familia regala britanica
Ce relație are prințul Harry cu ducesa Camilla, soția tatălui său. / Foto: Profimedia

Citește și: Prințul William își plănuiește deja încoronarea. Vrea să renunțe la tradiţii și să facă totul diferit de tatăl său

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri