andreea raicu si cristi chivu
Divertisment

Andreea Raicu și Cristi Chivu au avut o relație de

De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu, acum 20 de ani: "Nu eram matură emoțional". Fostul fotbalist e căsătorit de 15 ani

Andreea Raicu a fost cea mai nouă invitată a celor de la Kanal D, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". Fosta prezentatoare tv a fost chestionată și cu privire la fostele ei relații celebre, precum cea cu Tudor Chirilă sau cu Cristi Chivu.

Citește și: Cum arată la 41 de ani Adelina, soția lui Cristi Chivu. Nu a mai apărut la tv de 8 ani și trăiește în Milano alături de soț și fiice

Cu fostul căpitan al naționalei de fotbal, Andreea nu a avut o relație lungă, între 2003 și 2004, dar a fost una intens mediatizată. El avea 22 de ani, iar ea 25. Ambii erau tineri, frumoși și în culmea celebrității. Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri ale vremii. Întrebată acum ce ar schimba în relația de atunci, Raicu a recunoscut: "Nu aș schimba nimic, pentru că noi ne-am despărțit pentru că eu nu eram matură emoțional".

Andreea Raicu spune că până la 42 de ani și-a bazat relațiile pe atracție, nu pe compatibilitate

"Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg că e o diferență foarte mare între atracție și compatibilitate. Am realizat că cele mai multe relații ale mele sau toate relațiile mele până la vreo 42 de ani au fost bazate pe atracție și mai puțin pe compatibilitate. Și atracția o dezvolți imediat când te întâlnești cu un om. Compatibilitatea nu poți s-o stabilești imediat, ai nevoie de timp. Dacă ești atras și înaintezi în această zonă a atracției și devii intim cu persoana respectivă, toată lumea știe că, din cauza chimicalelor care apar, care funcționează ca niște antidepresive sau anxiolitice, nu mai vezi realitatea și te duci cu totul înainte și nu mai vezi lucrurile care nu-ți plac, lucrurile care te deranjează", a mai spus fosta prezentatoare tv, în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește și: Andreea Raicu, declarații neașteptate în prag de Paște. Motivele pentru care nu este măritată și nu are copii: „Mă bucur de cine sunt!”

Cristi Chivu este căsătorit de 15 ani și are două fete

În 2008, Cristi Chivu se căsătorea cu Adelina Elisei, și ea prezentatoare tv la acea vreme. Cei doi duc o viață împlinită în Milano, acolo unde trăiesc alături de cele două fiice ale lor, Natalia și Anastasia.

În luna iulie, Adelina și Cristian împlinesc 15 ani de la nuntă. Despre relația lor, Adelina a dat câteva detalii, acum câteva luni, în emisiunea "La Măruță", în prima ei apariție tv după opt ani: "Au trecut foarte repede și foarte ușor (cei 15 ani -n.r.). Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu dădeam șanse la început, dacă e să fiu corectă, dar pur și simplu ne-am lipit foarte repede, ceea ce m-a speriat și mai tare. A venit sarcina cu Natalia, îmi doream, dar nu văzusem niciodată un copil nou-născut până atunci. Cred că datorită faptului că e plecat foarte des, am avut timp să ne fie dor. În weekend nu suntem niciodată împreună, vara avem o lună în care nu ne vedem. Avem stabilită o vacanță doar pentru noi doi sau cu prietenii, dar fără copii. Încerc să fie și el cu fetele într-o vacanță".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri