nunta cristi chivu
Divertisment

Adelina și Cristi Chivu sunt căsătoriți din 2008. / Foto: Instagram

Cum arată la 41 de ani Adelina, soția lui Cristi Chivu. Nu a mai apărut la tv de 8 ani și trăiește în Milano alături de soț și fiice

În urmă cu aproape 15 ani, Adelina Elisei renunța la cariera în lumea televiziunii și devenea soția unuia dintre cei mai buni fotbaliști români, Cristi Chivu. Fosta prezentatoare de știri sportive duce o viață împlinită în Milano, acolo unde trăiește alături de soț și de cele două fiice ale lor, Natalia și Anastasia. De opt ani nu a mai apărut Adelina Chivu la tv, însă a întrerupt această pauză printr-o apariție la emisiunea "La Măruță".

La 41 de ani, Adelina se poate lăuda cu o siluetă de model. Frumoasă și înaltă, bruneta nu și-a pierdut deloc din farmec. Discretă, aceasta și-a dedicat viața creșterii celor două fiice ale sale, iar acum, când acesta sunt adolescente, soția lui Chivu spune că și-a recâștigat puțin din independență și din libertatea de mișcare.

Citește și: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, declarații despre relația fotbalistului cu fiicele sale, la doi ani de la divorț: “Nu e indiferent”

adelina chivu
Adelina Chivu / Foto: captură video PRO TV

Italia a devenit acasă pentru Adelina încă de când s-a căsătorit cu Cristi Chivu. Doar o perioadă scurtă, de doi ani, după ce fostul căpitan al naționalei s-a retras din activitatea de jucător, s-au întors pentru doi ani în București, dar au revenit în Milano, acolo unde acesta antrenează.

Despre preferințele culinare ale partenerului ei de viață, cu care este căsătorită de aproape 15 ani, fosta prezentatoare tv a spus: "E foarte sclifosit la mâncare. Nu mănâncă supe, ciorbe. Mănâncă orez, pui".

Citește și: Soția lui Messi, spectaculoasă în costum de baie, pe iaht în Ibiza. Fotbalistul, mai mândru ca oricând de frumoasa lui parteneră

Ce spune Adelina Chivu despre fiicele ei și ale lui Cristi Chivu

adelina si cristi chivu fiice
Natalia și Anastasia, fiicele lui Cristi Chivu și ale Adelinei Chivu / Foto: captură video PRO TV

"Pot să zic orice, că sunt la școală, altfel nu m-ar lăsa. Sunt rușinoase, nu se lasă pozate. Sunt bine, sunt foarte drăguțe. Anastasia seamănă bine fizic cu mine, un pic și caracterial. În schimb, Natalia e foarte amuzantă. Mie îmi place să cred că eu sunt aia amuzantă dintre mine și soț. Cristi e implicat, petrece timp cu ele. Vin mai des acum în România pentru că am mai mult timp liber cu fetele. De fapt, sunt ele mai independente și îmi recâștig puțin din independența mea, pot să mă plimb, să-mi văd prietenii", a declarat Adelina despre fiicele sale și viața ei. În plus, aceasta a dezvăluit că Natalia și Anastasia, în vârstă de 14, respectiv 12 ani, au primit de abia în pandemie telefoane mobile.

Adelina Chivu și Cristian Chivu sărbătoresc 15 ani de la nuntă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În luna iulie, Adelina și Cristian împlinesc 15 ani de la nuntă. Despre relația lor, aceasta a dat câteva detalii: "Au trecut foarte repede și foarte ușor (cei 15 ani -n.r.). Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu dădeam șanse la început, dacă e să fiu corectă, dar pur și simplu ne-am lipit foarte repede, ceea ce m-a speriat și mai tare. A venit sarcina cu Natalia, îmi doream, dar nu văzusem niciodată un copil nou-născut până atunci. Cred că datorită faptului că e plecat foarte des, am avut timp să ne fie dor. În weekend nu suntem niciodată împreună, vara avem o lună în care nu ne vedem. Avem stabilită o vacanță doar pentru noi doi sau cu prietenii, dar fără copii. Încerc să fie și el cu fetele într-o vacanță".

Citește și: Carolina Stramare, supranumită Megan Fox a Italiei, mișcări languroase în costum de baie. Bruneta are un adevărat magnet la fotbaliști

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri