printesa charlene si printul albert de monaco
Actualitate

Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco / Foto: Profimedia

Prințesa Charlene, frumoasă ca o mireasă, într-o rochie albă, la brațul soțului ei. De mult nu s-a mai arătat așa zâmbitoare

Prințesa Charlene a bifat o apariție plină de stil, în care a atras atenția cu ținuta ei inspirată parcă de la o mireasă, dar și cu felul în care s-a prezentat: mai în formă și mai zâmbăreață ca în ultimul timp.

Charlene a apărut la brațul soțului ei, prințul Albert, la un bal din Monaco la care au participat mai mulți membri ai familiei regale. Într-o rochie lungă până-n pământ, albă și strălucitoare, cu talie marcată și mâneci transparente, fosta înotătoare olimpică a bifat primul angajament public după o absență de mai bine de o lună. Parcă pentru a întregi look-ul de mireasă, frumoasa prințesă de 45 de ani a avut și un buchet din flori albe, primit la intrarea la eveniment.

printesa charlene
Prințesa Charlene nu a mai fost de mult într-o formă așa bună, cu zâmbetul pe buze. / Foto: Profimedia

Citește și: Prințul Albert rupe tăcerea în legătură cu zvonurile despre soția sa, prințesa Charlene. Se tot vorbește despre probleme în mariaj

De cealaltă parte, prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, s-a asortat cu consoarta lui și a ales un sacou alb, cu papion și batistă roșii, o cămașă albă și pantaloni clasici, bleumarin. Cuplul regal a fost însoțit de Camille Gottlieb, nepoata lui Albert, fiica surorii lui, prințesa Stephanie.

printesa charlene si printul albert de monaco
Prințul Albert de Monaco, încadrat de prințesa Charlene și și de nepoata lui, Camille Gottlieb / Foto: Profimedia

Citește și: Prințesa Charlene și-a cucerit admiratorii cu eleganța ei înnăscută: “Nu are nevoie de diademe și cercei de jumătate de kilogram”

De ceva timp, Charlene a renunțat și la părul blond pentru un look mai natural, care merge de minune cu ochii ei deschiși la culoare. 

În ciuda zvonurilor din ultimele luni, care vorbeau despre un divorț iminent, mai ales după ce prințesa a fost pozată fără verighetă, Charlene și Albert au făcut front comun în văzul tuturor, la Balul Crucii Roșii din Monaco, un eveniment de tradiție, fondat de bunicul prințului.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri