Prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco și prințul Albert / Getty Images

Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco au împlinit 12 ani de căsnicie. Fanii, impresionați de frumusețea ei

În ciuda numeroaselor zvonuri despre divorț, prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene au aniversat 12 ani de căsnicie, iar evenimentul a fost parcat printr-o postare pe rețelele sociale.

Prințul Albert și prințesa Charlene s-au căsătorit pe 2 iulie 2011, iar duminică aceștia au împlinit 12 ani de la nuntă, motiv pentru care pe contul lor oficial de pe rețelele sociale a fost făcută o postare pentru a marca evenimentul.

.Prințesa Charlene de Monaco și soțul ei, prima apariție publică după ce s-a spus că divorțează

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

„Aniversare fericită de la nuntă prințului Albert și prințesei Charlene”, a fost mesajul scris în dreptul unei fotografii în care apar cei doi.

Imediat, fanii s-au grăbit să-i felicite: „La mulți ani, să fiți fericiți”, „Vă doresc multe, multe zile fericite. Acum 12 ani am urmărit cu interes ceremonia, a fost sublimă. Prințesă Charlene, nu am văzut niciodată o mireasă mai frumoasă decât ai fost tu”.

Prințesa Charlene a plâns la nunta cu Prințul Albert
Prințesa Charlene a plâns la nunta cu Prințul Albert

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

Ce spunea prințul Albert despre soția lui după ce s-a zvonit că divorțează

Prințul Albert a rupt tăcerea după zvonurile tot mai dese despre relația nu tocmai grozavă pe care ar avea-o cu prințesa Charlene și a descris-o pe soția sa ca fiind „emotionată și fericită”, pe fondul comentariilor că mariajul lor se clatină.

Prințul în vârstă de 65 de ani a susținut că soția lui, în vârstă de 45 de ani, „împarte bucuria” unui proiect regal de restaurare a palatului în care frescele renascentiste italiene au fost readuse la viață după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Când a fost întrebat despre partenera sa de viață, de origine sud africană, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și i-a plăcut foarte mult să facă asta. Arată cât de mult îi pasă de proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase.”

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri