LACMA Art + Film Gala 2016
Divertisment

Demi Moore

Demi Moore, imagini de zeci de mii de aprecieri pe rețelele sociale. Actrița arată ca o puștoaică la 59 de ani

Vârsta este doar un număr pentru Demi Moore și dovedește acest lucru cu fiecare apariție. Indiferent că vorbim de rochii elegante, de ținute sport ori costum de baie, actrița arată senzațional.

În vârstă de 59 de ani, Demi Moore și-a surprins fanii total de curând, când a făcut publică o imagine din vacanță.

Citește și: Întinerește pe zi ce trece. Demi Moore a impresionat la un eveniment monden cu alegerea vestimentară și chipul lipsit de riduri

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În fotografia respectivă, Demi Moore apare într-o pădure, îmbrăcată în pantaloni de trening și într-un hanorac, peste care a asortat o geacă oversized. Actrița și-a pus pe cap o beretă neagră, iar la ochi niște ochelari de soare, ce-i conferă un aer extrem de tineresc.

”Plimbare într-un tărâm de poveste”, a scris ea în dreptul imaginilor în care apare și alături de una dintre fiicele ei.

Citește și: Cum arată Demi Moore fără machiaj la vârsta de 59 de ani. Fiica actriței, reacție inedită: „Oh, Doamne! Pielea ta arată super”

Imaginile inedite au adunat rapid peste 47.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Doamne, ești atât de chic.”, ”Ești atât de drăguță!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

În același timp, unii dintre ei n-au putut să nu observe un detaliu care actriței i-a scăpat din vedere, și anume faptul că în spatele ei apare un câine care este...puțin ocupat.

Demi Moore a fost criticată pentru că și-ar fi făcut operații estetice

Zvonurile au început atunci când Demi Moore a apărut în cadrul show-ului de modă Fendi, din Paris. Aproape de nerecunoscut, actrița a șocat internetul prin chipul ei complet schimbat, obrajii proeminenți și liniile, care porneau din colțul gurii.

profimedia-0586494692
 

În urma mai multor acuzații cum că aceasta ar fi suferit intervenții estetice nereușite, Dr. Corey L Hartman, un dermatolog certificat, a declarat pentru Dailymail că cel mai probabil zvonurile sunt adevărate: „Deși această apariție poate fi o urmare a machiajului și a luminii, pare, totuși, că Demi ar fi suferit o intervenție de îndepărtare a grăsimii bucale exagerată. Acest lucru pare să fi cauzat ca fillerele dermice să producă acel aspect în obraji.”

Citește și: Demi Moore, prima reacție după ce fiica ei a fost cerută de soție: ”O zi fericită pentru toată familia!”

Alții au considerat că Demi și-ar fi muscat obrajii pentru a obține acel look de model, lucru frecvent în lumea modei. Oricare ar fi adevărul, chipul lui Demi Moore pare să fi revenit la normal, fără acele linii șocante de pe obraji.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri