Demi Rose / Foto: Instagram
Divertisment

Demi Rose / Foto: Instagram

Demi Rose a dat startul postărilor în costum de baie. Faimosul model britanic și-a etalat formele voluptoase pe un iaht

Demi Rose a dat startul postărilor în costum de baie. Modelul britanic și-a etalat formele voluptoase în cel mai senzual costum de baie, în timp ce se bucura de vremea însorită pe un iaht de lux. 

Tânăra în vârstă de 26 de ani adoră să-și țină la curent cei aproape 20 de milioane de fani. Demi Rose știe că silueta sa este apreciată de toți urmăritorii ei, astfel că deseori postează fotografii îndrăznețe în costume de baie. Recent, modelul a dat frâu liber imaginației după ce a postat mai multe imagini din ultima vacanță luxoasă. 

Aceasta a purtat un costum de baie negru, format dintr-o singură piesă, care a prezentat cu decolteu amplu și generos. Demi a fost surprinsă în timp ce ieșea din mare, urcând senzual scările unui iaht. Pentru a oferi o imagine și mai seducătoare, aceasta a purtat un ruj roș. 

Citește și: Demi Rose a bifat încă o apariție spectaculoasă. Șatena s-a fotografiat acoperită doar cu un halat de mătase, întinsă pe terasă

„Înot la apus”, a scris Demi Rose la descrierea fotografiilor postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Rose are un stil de viață foarte sănătos

Demi Rose duce un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și mult sport. Ea a reușit să ajungă la această siluetă cu ajutorul alimentației sănătoase și a exercițiilor fizice intense. Modelul este atentă la ce consumă și nu face excese de produse și alimente care nu o ajută să se mențină la greutatea pe care și-o dorește. 

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-o rochie foarte mulată, cu un decolteu amețitor. Sute de mii de oameni i-au apreciat pozele

„La 1,57 metri nu m-am gândit niciodată că voi putea să intru în modelling, deoarece credeam că sunt prea scundă, dar am încercat totuși și am aplicat la o agenție și după 24 de ore mi-am început cariera de model. La 16 ani aveam o siluetă curbată și voiam să slăbesc, așa că am trecut printr-o perioadă în care am devenit slabă și țineam diete stricte. Eram atât de nefericită și îmi uram corpul. Într-o zi m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine. Am început să merg la sală, să mănânc normal, iar acum sunt foarte încrezătoare cu corpul meu.

Am un antrenor personal uimitor. El creează întotdeauna cele mai bune programe de antrenament pentru ca eu să-mi ating obiectivele. Mă antrenez pe patru ori pe săptămână. De obicei lucrez fesele, abdomenul și îmi condiționez sesiunile corporale cu cardio. Nu consum mulți carbohidrați. La micul dejun mănânc de obicei ouă, prânzul trebuie să fie ușor, cu o salată de pui sau creveți. La cină îmi plac proteinele, cum ar fi pește cu legume sau sushi. Mănânc multe nuci. Plăcerea mea vinovată sunt nucile cu ciocolată sau nucile sărate”, a declarat Demi Rose. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri