demi rose
Divertisment

Demi Rose, Foto: Profimedia

Demi Rose, imagini inedite din vacanța în Capri. Tânăra a făcut furori într-o rochie amplă cu un decolteu imposibil de ignorat

Demi Rose, modelul britanic cu milioane de urmăritori pe Instagram, se bucură de locurile minunate ale Italiei într-o vacanță în Capri. Activă pe rețelele sociale, tânăra de 26 de ani a împărtășit câteva momente din sejurul ei și cu fanii, care îi așteaptă nerăbdători fiecare apariție.

De data aceasta, Demi a dat la schimb costumele de baie pentru o rochie vaporoasă, albă, ce i-a pus în evidență decolteul generos. Deși ținuta nu a fost la fel de sumară ca cele pe care obișnuiește să le etaleze pe contul de Instagram, fotografiile din Capri au strâns 322.000 de aprecieri în mai puțin de 12 ore.

demi rose (4)

Citește și: Doja Cat, de la o ținută nonconformistă, la un romantică, în doar câteva ore. Cântăreața a strălucit într-o rochie ultra mulată

Imaginile inedite au fost realizate atât pe străzile orașului italian, cât și la un restaurant aflat pe malul marii. Deși a fost machiată discret, camera de luat vederi a surprins trăsăturile delicate ale tinerei, care și-a construit o carieră de succes în jurul felului în care arată.

demi rose (7)

Cine este Demi Rose

demi rose (5)

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Alessandra Ambrosio, fotografiată în ipostaze inedite pe plaja din Santa Monica. Cum a fost surprins fotomodelul în vârstă de 40 de ani

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?