Demi Rose/ Profimedia
Divertisment

Demi Rose/ Profimedia

Cum arată Demi Rose în realitate, când e pozată de paparazzi. A ieșit în salopetă scurtă și mulată la doar câteva grade Celsius

Demi Rose a bifat încă o apariție plină de senzualitate, nu pe rețelele sociale, ci pe stradă. Modelul în vârstă de 27 de ani a atras toate privirile în timpul unei ședințe foto realizate ad-hoc în Londra, alături de o prietenă, unde s-a afișat într-o ținută îndrăzneață. 

Vedeta de pe Instagram a optat pentru o salopetă foarte scurtă și mulată, aceasta punându-și în evidență posteriorul care a consacrat-o. Demi și-a completat ținuta cu o jachetă deschisă la culoare și o geantă albastră, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi cu toc, deși în capitala britanică nu erau mai mult de câteva grade Celsius.

Demi Rose/ Profimedia
Demi Rose/ Profimedia

Citește și: Demi Rose, într-o rochie cu un decolteu amețitor. Modelul de doar 27 de ani a strâns sute de mii de aprecieri

În timpul ședinței foto, Demi Rose a fost pozată din toate unghiurile de prietena ei. Coafura și machiajul au completat look-ul acesteia, modelul optând pentru un aspect natural și elegant în același timp. 

Demi Rose/ Profimedia
Demi Rose/ Profimedia

Cum a devenit Demi Rose cunoscută

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei a fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, regina decolteurilor abisale. Cum s-a afișat modelul britanic pe rețelele de socializare

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri