demi rose
Divertisment

Demi Rose a devenit celebră datorită formelor sale voluptoase. / Foto: Instagram

Demi Rose și-a cucerit fanii cu formele voluptoase. Modelul a pozat într-o rochie extrem de mulată: „Ce forme! Tu ești altceva”

Demi Rose este cunoscută pentru formele sale care i-au adus celebritatea, însă nu se oprește din a-și uimi fanii de fiecare dată când postează o fotografie nouă pe rețelele de socializare. Modelul știe cum să se folosească de atuurile sale și mai ales de creativitate, pentru a stârni emoții printre urmăritorii de pe contul său de Instagram. 

Ultima postare a frumoasei Demi Rose a strâns peste 130 de mii de aprecieri și nu e de mirare, căci modelul a reușit să-și pună din nou trupul în evidență. Cu posteriorul bombat și talia de viespe, Demi a purtat o rochie extrem de mulată și transparentă, iar fanii săi au luat cu asalt secțiunea de comentarii. 

Fotografia a fost făcută în vacanța din Ibiza, acolo unde vedeta își petrece foarte mult timp, datorită plajelor luxuriante și a peisajelor perfecte pentru ședințele foto îndrăznețe. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Demi Rose și-a pus din nou în evidență formele care au făcut-o celebră. A pozat într-o rochie bijuterie complet transparentă

Demi, în vârstă de 26 de ani, primește tot timpul complimente, însă de data aceasta oamenii au surprins-o chiar și pe ea: „Ce forme! Tu ești altceva”/ „Mulțumim că ne binecuvântezi cu aceste poze”/ „E clar! Nu poți fi altceva decât o zeiță”/ „Frumusețea ta nu are termen de comparație”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Rose a avut o copilărie nefericită

La o simplă privire pe conturile de pe rețelele sociale, Demi Rose ar putea fi invidiată pentru stilul de viață pe care-l are. Călătorește frecvent, poartă ținute semnate de branduri, este răsfățată cu buchete imense de flori. Totuși, aceasta a recunoscut că a trecut prin momente dificile când era copil.

Întrebată de un fan dacă i-a fost greu să se maturizeze, Demi Rose a oferit un răspuns neașteptat: ”Să mă maturizez a fost foarte greu, mai ales că am fost hărțuită în școală, am fost abuzată de părinți, iar la 17 ani am devenit singurul sprijin pentru mama mea, care a suferit un infarct și a fost imobilizată într-un scaun cu rotile.”, a dezvăluit aceasta, continuând: ”A fost invalidă timp de șapte ani, iar apoi ambii mei părinți au murit într-un interval scurt de timp.”, a povestit aceasta.

Citește și: Demi Rose bifează încă o apariție îndrăzneață. Modelul a pozat senzual într-un body roșu ca focul

”Sunt judecată deseori, însă oamenii care mă cunosc știu cum sunt cu adevărat. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit, pentru că toate experiențele, fie ele bune sau rele, m-au făcut să empatizez cu oamenii din jurul meu.”, a mai mărturisit tânăra de 27 de ani.

Tatăl lui Demi Rose a murit în 2018, la vârsta de 80 de ani, iar mama ei, Christine, a murit șapte luni mai târziu. Totodată, întrebată dacă îi lipsește viața de dinainte de celebritate, ea a recunoscut: ”Copilăria mea n-a fost strălucită. Am detestat-o. Sunt lucruri care îmi lipsesc și de care mi-e dor, însă îmi place unde sunt în acest punct.”

Etichete: tinuta , model , instagram , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri