Divertisment

Kim Kardashian și Kanye West, Foto: Getty Images

Deși au divorțat, Kanye West continuă să o sprijine pe Kim Kardashian în momentele importante din viața ei. Ce gest a făcut artistul

Kanye West și Kim Kardashian s-au despărțit de mai bine de trei luni, însă, cu toate acestea, rapperul continuă să fie prezent în viața fostei soții, ajutând-o în momentele importante din carieră. Astfel, Kanye s-a implicat în rebrandingul liniei de machiaje a lui Kim Kardashian, intitulată KKW Beauty.

West, în vârstă de 44 de ani, a ajutat-o pe membra familiei Kardshian, în vârstă de 40 de ani să aleagă un nou nume pentru brandul de machiaj, nume ce încă nu a fost anunțat. Schimbările aduse în cadrul afacerii sale nu au nimic de-a face cu divorțul celor doi, decizia de schimbare a numelui fiind deja în curs cu mult timp înainte de despărțire.

„Decizia lui Kim de a schimba marca nu are nimic de-a face cu renunțarea la litera W din KKW, deoarece ea nu și-a schimbat numele legal, fiind în continuare West", a declarat o sursă pentru presă.

kkw beauty (3)

Intenția lui Kim este de a crea noi formule și de oferi publicului posiblitatea de a achiziționa produsele cosmetice și de frumusețe de pe un singur site, aparținând astfel unei mărci unice. Tot procesul este un moment important în cariera vedetei, fapt pentru care Kim este foarte încântată.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, în continuare în relații tensionate. Ce acuzații a lansat actrița la adresa fostului soț

„Formulele inovatoare și chiar posibilitatea achiziționării tuturor produselor sub o singură marcă, și de pe un singur site web au făcut parte din viziunea lui Kim încă de la început.”

Mișcarea de afaceri vine ca urmare a acordului de licențiere de 200 de milioane de dolari făcut între Kardashian și Coty Inc. pentru 20% din compania ei de machiaj și parfumuri.

Citește și: Catrinel Menghia, într-o rochie scurtă, fără mâneci la Festivalul de Film de la Cannes. Românca a fost în centrul atenției

Vestea legată de rebrandingul liniei de machiaje a fost dată de chiar Kim, pe rețelele sociale, prin care anunța reducerile finale și închiderea temporară a site-ului pe 1 august.

kkw beauty (2)

„ Pe 1 august, la miezul nopții, vom închide site-ul kkwbeauty.com, astfel încât să putem reveni la voi sub un brand complet nou, cu formule noi, mai moderne, inovatoare și ambalate cu un aspect nou și sustenabil. Sunt încântată să continui să dezvolt și să extind gama mea de produse și să puteți, în cele din urmă, să aveți o experiență așa cum mi-am imaginat întotdeauna.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri