Regele Charles și regina Camilla
Divertisment

Regele Charles și regina Camilla / Foto: Profimedia

Dezvăluiri despre regele Charles și Camilla, la împlinirea a 19 ani de la nuntă. Cum vor sărbători acum, când suveranul e bolnav

Regele Charles și soția sa, Camilla, vor aniversa 19 ani de căsnicie, iar acum au ieșit la iveală detalii despre modul în care vor sărbători aceștia evenimentul.

Chiar dacă bucuria lor este „umbrită” de diagnosticul primit de regele Charles în luna ianuarie, cei doi soți vor aniversa împlinirea a 19 ani de la nuntă printr-o „cină romantică”, potrivit unei surse apropiate monarhului.

Potrivit New York Post, Grant Harrold, fostul majordomn al regelui Charles, a dezvăluit că cei doi soți vor marca această zi importantă pentru ei printr-o cină romantică.

Citește și: Regina Camilla a făcut noi dezvăluiri despre regele Charles al III-lea, tratat pentru cancer, într-o vizită la Belfast

„Nu-mi vine să cred că au trecut 19 ani de atunci. Am fost acolo în acea zi, în biserică. Vor sărbători, evident, dar mai intim”, a dezvăluit acesta, potrivit sursei citate, adăugând: „Nu vor face o petrecere sau ceva de genul acesta. Poate anul viitor, când vor sărbători 20 de ani. De obicei organizau o cină romantică. Sunt sigur că se va întâmpla și acum. Probabil îi va dărui și un cadou soției sale”.

Regele Charles și Camilla la slujba de Paște/ Profimedia
Regele Charles și Camilla la slujba de Paște/ Profimedia

De asemenea, Harrold susține că nu are nicio îndoială că cei doi soți vor face tot ce pot pentru a sărbători această zi importantă, în ciuda diagnosticului primit de Charles.

Citește și: Regele Charles, redus la lacrimi. „Mesajele minunate” primite de când a fost diagnosticat cu cancer l-au emoționat profund

„Nu am nicio îndoială că vor fi împreună pe 9 aprilie, pentru a marca acest eveniment. În spatele ușilor închise, probabil vor avea o cină romantică”, a mai spus el despre Charles și Camilla, care s-au căsătorit la 35 de ani de când s-au cunoscut, în 1970.

Pe dată de 9 aprilie 2005, Prințul Charles și Camilla Parker Bowles s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii civile intime. După ce au fost declarați soț și soție, s-au îndreptat spre castelul Windsor pentru a primi binecuvântarea Arhiepiscopului Canterbury. Potrivit BBC, aproape 800 de prieteni și membri ai familiei au venit să fie alături de ei.

Motivul pentru care Regele Charles a ales să dezvăluie că are cancer

Potrivit comunicatului transmis de Palatul Buckingham, regele Charles a ales să dezvăluie că a fost diagnosticat cu cancer pentru a preveni speculațiile și „în speranța că poate ajuta la înțelegerea publică pentru toți cei din întreaga lume care sunt afectați de cancer”. 

Suveranul va amâna angajamentele publice şi este de aşteptat ca alţi membri de rang înalt ai familiei regale să-l înlocuiască pe durata tratamentului său. Cu toate acestea, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, îşi va continua rolul constituţional de şef de stat.

Citește și: Prinţii Harry și Andrew nu îl mai pot înlocui pe regele Charles al III-lea în caz de incapacitate

Monarhul britanic, care a urcat pe tron la moartea mamei sale, la 8 septembrie 2022, a fost supus în urmă cu mai bine de o săptămână unei intervenţii chirurgicale la prostată într-un spital privat din Londra. Regele a ales să facă public tratamentul său pentru prostata mărită, cu scopul de a încuraja mai mulţi bărbaţi să meargă la medic, a declarat atunci Palatul Buckingham. Regele a fost încântat de faptul că a sporit gradul de conștientizare cu privire la această problemă, după ce site-ul serviciului public de sănătate a raportat o creştere a accesărilor legate de afecțiunile prostatei.

Etichete: nunta , relatie , camilla , charles

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri