Kim Kardashian
Divertisment

Kim Kardashian / Getty Images

Dezvăluiri neașteptate despre Kim Kardashian. Ce i-ar fi cerut lui Kanye West după aparițiile controversate ale arhitectei

Kim Kardashian, vedeta în vârstă de 43 de ani, nu a rămas indiferentă în fața aprițiilor care mai de care mai controversate ale Biancăi Censori și i-a cerut fostului ei soț să-i spună să se „acopere” atunci când este în preajma copiilor.

Kim Kardashian, în vârstă de 43 de ani, ar avea o relație amicală cu Bianca Censori, în vârstă de 29 de ani, noua soție a lui Kanye Wwest, însă vedeta nu este de acord ca arhitecta să poarte acele ținute provocatoare în fața copiilor ei - North, de zece ani, Saint, de opt ani, Chicago, de șase ani și Psalm, de patru, pe care îi care din căsnicia cu rapperul West.

Citește și: Adevărul despre căsnicia dintre Kanye West și Bianca Censori. Motivul neașteptat pentru care cei doi și-au unit destinele

„Kim i-a făcut instructajul lui Kanye, i-a spus să nu-i permită Biancăi Censori să poarte acele ținute controversate în fața copiilor ei”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, potrivit Daily Mail.

„Ea este foarte uimită că Ye îi permite soției sale să iasă așa din casă”, a mai adăugat sursa respectivă.

bianca censori (8)
Bianca Censori umblă numai în ținute scandaloase de când e cu Kanye West. / Foto: Profimedia

Citește și: Kanye West și partenera lui s-au dat în stambă în Florența. Rapperul a făcut pe fotograful pentru Bianca Censori, în mijlocul mulțimii

Kanye West, revoltat de comentariile fanilor privind postările controversate cu soția sa

Kanye West, rapperul în vârstă de 46 de ani, a fost criticat în repetate rânduri pentru postările controversate pe care le face pe rețelele sociale, în care soția sa, Bianca Censori, apare, uneori, aproape dezbrăcată, iar acum a reacționat.

Într-un videoclip postat pe Instagram, în cadrul căruia apare în aeroport, Kanye West a vorbit despre criticile care i-au fost aduse în utlima perioadă și le-a cerut fanilor săi fie să înceteze, fie să nu-l mai urmărească pe rețelele sociale.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

„Vreau să vă spun că am postat imagini cu soția mea de trei ori intenționat”, a spus West, care a mutat camera spre Bianca Censori, care poartă o salopetă albă și cizme cu tocuri înalte.

„Așadar, ceea ce vreau să spun este că am lansat albumul, dar oamenii încă mă întreabă de ce postez imagini cu soția mea”, a mai spus West, făcând referire la „Vultures”, pe care l-a lansat în colaborare cu Ty Dolla $ign.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

„Postez pentru că mă face fericit. Și voi vă bucurați de muzica mea pentru că eu sunt fericit. Ați înțeles?”, a mai spus el, adăugând: „Așadar să nu mai spuneți nimic negativ. Dacă nu vă place conținutul meu, dacă nu vă place ce postez, plecați. Serios, lăsați-mă în pace, lăsați regele în pace. Nu-mi pasă, frate. Voi posta imagini cu soția mea ori de câte ori vreau. Mergi și fă și tu publice poze cu soția ta”, a mai spus el, vizibil iritat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?