Lidia Buble a dezvăluit ce dietă urmează ca să se mențină în formă
Divertisment

Dieta Lidiei Buble nu mai e un secret. La ce alimente a renunțat artista ca să se mențină într-o formă fizică de invidiat

Lidia Buble se menține într-o formă fizică de invidiat de când s-a despărțit de Răzvan Simion, iar acest lucru este rezultatul orelor petrecute în sala de sport și a unei diete draconice.

Lidia Buble face furori pe rețelele sociale, unde pozează în ținute care mai de care mai sexy, iar acum a vorbit și despre dieta pe care o urmează pentru a se menține într-o formă de invidiat.

Citește și: Dovada că vârsta e doar un număr. Jennifer Lopez, imagini de senzație în costum de baie

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Cântăreața are un regim alimentar strict, din care lipsește carnea. Dieta Lidiei Buble este bazată pe fructe și legume și aceasta nu a trișat nici măcar de Sărbători, când s-ar fi putut înfrupta din preparatele tradiționale.

”Eu de Sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne. Mănânc doar foarte rar, dar foarte rar, de două ori pe an maximum, în rest mănânc doar pește. Așa că eu, de Sărbători, am cam făcut foamea. În afară de portocale, mandarine și câteva dulciuri, și, într-o zi, am mâncat un fel de paste”, a explicat Lidia Buble fanilor săi pe Instagram.

Citește și: Kate Upton, imagine rară cu soțul și fiica lor. De ce a făcut o pauză de social media în 2020: ”Am petrecut timp de calitate!”

Deseori, însă, artista adoarme cu gândul la mâncare, însă la cea sănătoasă.

”Nu am mâncat nimic în această perioadă. Sunt singura nebună care, când vine seara, se gândește ”Doamne, să vină mâine, să pot să mănânc din nou, micul dejun”. Sper că nu sunt singura…”, a mai spus cântăreața.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri