Dolly Parton
Divertisment

Dolly Parton / Profimedia Images

Dolly Parton a dezvăluit secretul căsniciei ei. Cum rezistă mariajul ei de mai bine de cinci decenii: ”Cred că e important!”

Dolly Parton, celebra cântăreață în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit care este secretul mariajului ei de peste cinci decenii cu partenerul ei, Carl Dean.

În cadrul unui interviu pentru ET Canada, aceasta a mărturisit că simțul umorului bine dezvoltat a ajutat-o să-și păstreze căsnicia atâția ani.

Citește și: Drama neștiută din viața lui Dolly Parton. De ce nu a avut niciodată copii: ”Dumnezeu nu a vrut ca eu să fiu mamă!”

”Amândoi avem un simț al umorului ascuțit. Cred că umorul, sincer, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care trebuie să le ai când ești căsătorit”, a spus ea, potrivit sursei citate.

Dolly Parton și soțul ei, Carl Dean, sunt căsătoriți de 56 de ani / Profimedia Images
Dolly Parton și soțul ei, Carl Dean, sunt căsătoriți de 56 de ani / Profimedia Images

”Chiar dacă ai o problemă, dacă ai un simț al umorului bun, cu siguranță vei spune ceva ce va detensiona lucrurile”, a mai adăugat ea.

Dolly Parton și soțul ei, Carl Dean, sunt căsătoriți de 56 de ani
Dolly Parton și soțul ei, Carl Dean, sunt căsătoriți de 56 de ani / Profimedia Images

Dolly Parton și Carl Dean sunt căsătoriți de peste cinci decenii, dar, în ciuda faptul că mariajul lor a fost unul cu suișuri și coborâșuri, nu au existat drame prea mari.

Citește și: Dolly Parton, mesaj sfâșietor după ce fratele ei a murit la 67 de ani: ”A pierdut lupta cu cancerul!”

”Niciodată nu am avut, însă, certuri serioase, în care să ne spunem lucruri pe care apoi să vrem să le retragem”, a mai dezvăluit artista.

Dolly Parton și soțul ei nu au avut niciodată copii

Dolly Parton a vorbit despre decizia de a nu avea copii și a mărturisit că ”Dumnezeu nu a vrut ca ea și soțul ei să devină părinți”.

Celebra cântăreață de muzică country este căsătorită de 54 de ani cu Carl Dean, pe care l-a cunoscut în 1966, pe când avea 18 ani. Deși s-au căsătorit rapid și s-au iubit enorm, dovadă fiind faptul că sunt împreună și acum, ei n-au avut niciodată copii. Artista crede, însă, că aceasta a fost dorința lui Dumnezeu.

În cadrul unui interviu în cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey, artista a vorbit despre acest subiect sensibil.

”Am făcut sacrificii pentru carieră, însă cred că am făcut ceea ce trebuia. Din moment ce nu am avut copii, iar soțul meu a fost destul de independent, am avut libertate. O mare parte din succesul meu s-a datorat acestor lucruri, întrucât am fost liberă să lucrez.”, a mărturisit artista, potrivit Mirror.

”Nu am avut copii pentru că Dumnezeu nu și-a dorit asta pentru mine. Cred, însă, că Dumnezeu a vrut ca toți copiii din lume să fie ai mei. Așa am creat Imagination Library, (o fundație prin care donează cărți copiilor). Dacă nu aș fi avut libertatea să lucrez, nu aș fi făcut toate lucrurile pe care le-am făcut și nici nu mi-aș fi permis să le fac.”, a mai mărturisit artista. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri