Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Dovada că prințesa Kate Middleton ține cont de regulile reginei Elisabeta chiar și după moartea suveranei. Gestul care a dat-o de gol

Kate Middleton se află în centrul atenției de mai bine de două decenii, încă de la anunțul că formează un cuplu cu prințul moștenitor, William. De-a lungul timpului, prințesa de Wales a făcut tot posibilul să respecte regulile regale și rar au existat momente când aceasta a fost văzută călcând strâmb. 

Există totuși o regulă pe care, deși nu era obligată să o respecte, continuă să o aibă în vedere chiar și după moartea reginei Elisabeta a II-a. Regretata suverană a fost un model pentru Kate Middleton, iar acest lucru se vede în prezent, la aproape toate aparițiile prințesei. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Citește și: Răspunsul neașteptat pe care l-a dat Kate Middleton atunci când i s-a spus că e norocoasă să-l aibă pe prințul William

Kate a fost cunoscută întotdeauna pentru stilul său vestimentar impecabil, însă, de la moartea reginei Elisabeta, aceasta a încercat să implementeze o schimbare care nu poate trece neobservată. În ultimele luni, soția prințului William a fost surprins în ținute asemănătoare reginei, intens colorate, care să o ajute să iasă în evidență la evenimentele importante. 

regina Elisabeta a II-a

Alegerea ținutelor pe care femeile din familia regală le poartă în public este mai complexă decât se lasă să se vadă. Într-un documentar intitulat „The Queen at 90”, Sophie, ducesa de Edinburgh, a vorbit despre alegerile îndrăznețe și foarte colorate pe care le purta regina. 

Citește și: Metoda „neconvențională” folosită de Kate Middleton atunci când i-a ales numele prințului George. Ce rol a avut câinele

„Trebuia să iasă în evidență pentru ca oamenii să poată spune: „Am văzut-o pe regina”. Atunci când apărea undeva, oamenii erau atât de concentrați să o urmărească și era imposibil ca cineva să nu spună că a văzut un pic din pălăria reginei când a trecut pe lângă el.”, a declarat Sophie. 

Astfel, după moartea reginei, membrii familiei regale au fost văzuți purtând ținute colorate, însă Kate Middleton a fost cu siguranță cea mai evidentă. Ea a început să poarte ținutele colorate încă de la primele evenimente după încheierea doliului național, iar pălăriile au fost și ele la ordinea zilei. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri