melody thomas scott
Divertisment

Drama actriței Melody Thomas Scott, diva din „Tânăr și Neliniștit”. Dezvlăuiri despre abuzurile suferite în copilărie

Melody Thomas Scott a dezvăluit că a fost abuzată mental și sexual de la o vârstă fragedă. În romanul său autobiografic, vedeta în vârstă de 64 de ani spune însă că s-a vindecat de traumele trecutului prin terapie.

„Sunt sigură că mulți oameni vor fi șocați să afle că am trecut prin așa ceva”, a spus actrița. „M-au văzut în sufrageria lor în fiecare zi timp de 41 de ani și probabil cred că sunt ca personajul meu, Nikki Newman, și că viața mea este perfectă.”

Melody Thomas Scott a explicat recent și de ce a decis să facă aceste dezvăluiri cutremurătoare despre traumele suferite în copilărie: „Cred că vreau ca oamenii să realizeze că aceste lucruri se pot întâmpla oricui”.

„Chiar și acum, când sunt vindecată și simt că am trecut peste, trecutul nu mă părăsește niciodată cu adevărat”, a declarat pentru emisiunea The Talk vedeta care și-a început cariera la doar trei ani.

Melody va lansa oficial pe 18 august romanul „Always Young and Restless”.

„Trăiam o existență destul de neobișnuită în casa familiei mele și știam că nu duc viața unei fetițe normale. Dar puteam merge la studio și să joc rolul unei fetițe normale. Și asta a fost totul pentru mine. Tânjeam după normalitate așa că voiam să muncesc cât mai mult.”

„Echipa și ceilalți actori se purtau atât de frumos cu mine și pentru că nu primeam asta acasă, aș fi petrecut cât mai mult timp cu ei, a încheiat Melody Thomas Scott, pe care publicul o știe ca Nikki Newman din „Tânăr și Neliniștit”.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri