Graduate Fashion Week 2012 - Gala Show And Awards
Divertisment

Photo by Ben Pruchnie/Getty Images

Drama neștiută a unei cântărețe care a divorțat după 19 ani de căsnicie: ”Carantina mi-a ruinat viața sentimentală!”

Cântăreața Louise Redknapp trece prin momente dificile după divorțul de soțul ei, omul alături de care a trăit 19 ani. Aceasta a mărturisit că n-a ieșit la nicio întâlnire de când s-a despărțit de Jamie, iar carantina impusă de pandemia de coronavirus n-a făcut decât să-i ruineze viața intimă.

Louise Redknapp, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că nu a mai ieșit la nicio întâlnire de acum trei ani, de când s-a despărțit de soțul ei, fostul fotbalist Jamie Redknapp, în vârstă de 47 de ani.

Femeia, care are doi copii cu fostul soț, Charles, 16 ani și Beau, în vârstă de 11 ani, a mărturisit că este de părere că nu va avea niciodată un iubit și, mai mult de atât, ”nu mai e cazul să gândească pozitiv”.

”Nu cred că voi putea vreodată să am un iubit, pentru că fiul meu de 16 ani este ceva de genul: ”Ei bine, cum vor trece ei mine?”, a mărturisit ea în cadrul unui podcast al lui Sophie Ellis Bextor.

Citește și: Cum încearcă Lily James să își refacă imaginea după ce a căpătat recent reputația de „distrugătoare de căsnicii”

”Nu am fost la nicio întâlnire. Carantina nu m-a ajutat deloc”, a mai mărturisit artista.

De asemenea, Louise a dezvăluit că fiul ei evită nu-și dorește ca ea să-și refacă viața amoroasă și ori de câte ori încearcă să vorbească cu el despre acest subiect, acesta se retrage.

Aceasta recunoaște, de asemenea, că încă suferă după divorțul de soțul ei: ”Duc lupte zilnice cu mine și nu știu dacă cineva își poate reveni complet după ce divorțează după 20 de ani”, a mai povestit ea.

Red Carpet - 2016 Laureus World Sports Awards - Berlin
BERLIN, GERMANY - APRIL 18: Laureus Ambassador Jamie Redknapp and wife Louise Redknapp attend the 2016 Laureus World Sports Awards at Messe Berlin on April 18, 2016 in Berlin, Germany. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Laureus)

În același timp, însă, fostul ei soț ar avea o relație cu modelul suedez Frida Andersson-Lourie, potrivit Daily Mail.

Louise a fost cea care a intentat divorțul

Louise și Jamie au divorțat în 2017, iar la acel moment fostul fotbalist s-a arătat extrem de deranjat de gestul celei cu care a fost căsătorit timp de 19 ani, dar a decis să nu conteste nimic și să treacă mai departe.

Citește și: Îți mai amintești de Dursley, verișorul enervant al lui Harry Potter? Actorul care i-a dat viață este de nerecunoscut la 31 de ani

"E foarte supărat că a dat vina pe el pentru eșuarea căniciei și că nu a reușit să avanseze în carieră. Louise a făcut o gramadă de lucruri cât au fost căsătoriți și Jamie nu a stat niciodată în calea ei. A susținut-o în totalitate atunci când a decis să ia parte la show-ul Strictly Come Dancing și chiar l-a tărât și pe tatăl său după el ca să o susțină pe Louise. Practic, în ultimul ea nici nu a fost prea mult pe acasă și el a avut grijă de unul singur de copii doar ca să o ajute pe ea în carieră", declara atunci un apropiat al lui Jamie pentru presa britanică.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri