David Beckham și fiica lui, Harper/ Profimedia
Divertisment

David Beckham și fiica lui, Harper/ Profimedia

După Victoria, ea e cea mai importantă prezență feminină din viața lui David Beckham. Imagini adorabile cu fostul fotbalist și Harper

David Beckham se mândrește cu o viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze, având o carieră memorabilă, dar și o familie care îi aduce fericire în fiecare moment. Celebrul fotbalist s-a căsătorit cu femeia de care s-a îndrăgostit iremediabil și au împreună patru copii, pe Brooklyn, 24 de ani, Romeo, 21 de ani, Cruz, 18 ani, și Harper, 12 ani. 

Deși este mândru de băieții lui, David nu poate nega că are o slăbiciune pentru mezina familiei. După Victoria, Harper este cea mai importantă prezență feminină din viața fostului fotbalist, fiind fascinat de ea. 

David Beckham și fiica lui, Harper/ Profimedia
David Beckham și fiica lui, Harper/ Profimedia

Citește și: Cât de mare a crescut Harper Beckham! Fiica fostului fotbalist e combinația perfectă dintre David și Victoria Beckham

Recent, cei doi au fost surprinși pe străzile din New York, acolo unde se află în vacanță. David și Harper se plimbau prin orașul decorat festiv, demonstrând că relația tată-fiică este extrem de puternică. În momentul când au fost fotografiați de paparazzi, proprietarul Inter Miami, în vârstă de 48 de ani, o îmbrățișa pe Harper, după ce au luat prânzul la un restaurant din centrul orașului. 

David Beckham și fiica lui, Harper/ Profimedia
David Beckham și fiica lui, Harper/ Profimedia

Harper îi seamănă perfect lui David, moștenind trăsăturile fostului fotbalist, mai ales zâmbetul. Cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de Cruz, în vârstă de 18 ani. David și-a păstrat look-ul elegant, optând pentru o pereche de blugi albaștri, o jachetă îmblănită și o pereche de pantofi din piele întoarsă. De asemenea, din cauza temperaturilor scăzute de afară, fostul fotbalist a ales să poarte și o căciulă albastră. 

Citește și: David Beckham, criticat din nou de Rebecca Loos: „Declarațiile lui sunt ridicole”. Cei doi ar fi avut o aventură acum 20 de ani

În acelați timp, puștoaica purta un pulover bleumarin, pe care l-a asortat cu blugi și pantofi sport, accesorizând totul cu cercei rotunzi aurii. Cruz a purtat un tricou alb, peste care și-a pus o jachetă gri și a completat totul cu pantaloni maro și pantofi sport bleumarin. 

Etichete: david beckham , fiica , harper

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri