David și Victoria Beckham/ Profimedia
Divertisment

David și Victoria Beckham/ Profimedia

Ce a făcut mama lui David Beckham la începutul relației dintre celebrul fotbalist și Victoria: „Eram îngrijorată că va pierde tot”

Relația dintre David Beckham și Victoria, fosta membră a trupei „Spice Girls”, a început când David juca pentru Manchester United. Pe atunci, cei doi se vedeau extrem de rar din cauza programului încărcat pe care îl avea fostul fotbalist, dar și din cauza faptului că Victoria se afla în turnee cu trupa sa. 

În cadrul documentarului despre viața lui David Beckham, cei doi au dezvăluit prin ce greutăți au trecut pentru a fi împreună la începutul relației lor, una dintre acestea fiind chiar atitudinea mamei sportivului, care era îngrijorată că fiul ei va pierde tot din cauza Victoriei. Atât familia, cât și apropiații lui Beckham au mărturisit că fotbalistul se schimbase radical în perioada când a cunoscut-o pe actuala sa soție și că era pe cale să renunțe la toată munca sa pentru a o vedea pe cântăreață. 

Antrenamentele din Manchester ale lui David și turneele Victoriei cu Spice Girls le ocupau tot timpul, fiind departe unul de celălalt, însă jucătorul de fotbal nu a lăsat aceste lucruri să-l împiedice să o vadă pe femeia de care era îndrăgostit. „Nu-mi păsa cât de puțin timp petreceam împreună, trebuia să o văd oricum. Dacă trebuia să conduc până la Londra doar ca să o văd șapte minute, o făceam!”, a declarat David, adăugând: „Mi-a plăcut totul la Victoria. Este o femeie puternică și asta îmi place.”

Citește și: Victoria și David Beckham, imagini virale. Cei doi au început să ia lecții de salsa, iar internauții au reacționat: „Sunteți frumoși”

Victoria, acum în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că a fost impresionată de gesturile mărețe făcute de soțul ei: „Eram în turneu și faptul că nu știam când o să-l văd era cel mai dificil lucru. A făcut orice i-a stat în putință să petreacă timp cu mine. Uneori închiria un avion și venea literalmente pentru câteva ore să stea cu mine, apoi se întorcea în Manchester”. 

În timp ce David și Victoria aveau ochi doar unul pentru celălalt, persoanele din exterior erau îngrijorate de impactul pe care aceasta îl avea asupra fotbalistului și carierei sale. Colegul lui David, Gary Neville, în vârstă de 48 de ani, a explicat: „Era dependent de Victoria. Conducea ore doar ca să petreacă 20 de minute cu ea. Vorbeau la telefon până dimineața și nu se mai gândea la nimic altceva”.

Una dintre persoanele care a încercat să diminueze interacțiunea dintre David și Victoria a fost chiar mama fotbalistului, care era îngrijorată că fiul ei va pierde tot. Sandra, în vârstă de 74 de ani, a dezvăluit că intercepta apelurile celor doi și încerca să-i împiedice să comunice, pentru ca David să nu mai fie distras. 

Victoria și David Beckham
Victoria și David Beckham, 1999 / Foto: Profimedia

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre scandalul dintre Victoria și nora ei. Ce a făcut David Beckham pentru a pune capăt acestei ”drame”

„Victoria era plecată, iar noi eram acasă la David. La 3 dimineața i-a sunat telefonul și am răspuns eu. Avea un meci a doua zi și a trebuit să intervin. Am răspuns la telefon și i-am spus că e în pat și doarme. Știu că ar fi vrut să vorbească cu ea, dar fiind o mamă protectoare m-am gândit că nu ar fi trebuit să sune la o oră așa de târzie. Eram îngrijorat că va pierde tot, pentru că fotbalul a fost pe primul loc și dintr-o dată nu a mai fost.”, a povestit Sandra. 

David și-a amintit de momentul când a văzut-o pentru prima dată pe Victoria. Tocmai ce apăruse videoclipul melodiei „Wannabe” iar Beckham a spus: „M-am întors către Gary și i-am spus că mă voi căsători cu fata în rochia neagră, elegantă.”

Victoria Beckham, adevărul despre presupusa aventură a fostului fotbalist cu Rebecca Loos: „A fost cea mai grea perioadă”

În noul documentar, Victoria Beckham a vorbit pentru prima dată și despre presupusa infidelitate a soțului ei, David Beckham. Fosta membră Spice Girls, care s-a căsătorit cu fostul atlet în iulie 1999, a recunoscut că a fost una dintre cele mai dificile perioade din relația lor. 

În 2003, David s-a mutat în Spania pentru a juca la Real Madrid, în timp ce Victoria a rămas în Marea Britanie cu fiii lor Brooklyn și Romeo. Atunci au apărut și primele zvonuri referitoare la infidelitatea fotbalistului, iar creatoarea de modă a decis să mute în Spania pentru a fi alături de el. Deși nu le menționează numele în documentar, Rebecca Loos și Sarah Marbeck au susținut că au avut o aventură cu sportivul. 

Citește și: David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă: ”Consumă acest fel de mâncare de 25 de ani!”

Creatoarea de modă a dezvăluit că a „internalizat” trauma de atunci pentru a susține cariera de fotbalist a soțului ei. „A fost cea mai nefericită perioadă din toată viața mea. Nu a fost că nu m-am simțit neauzită, pentru că am fost mereu atentă la nevoile lui”, a declarat membra Spice Girls în noul documentar „Beckham”, potrivit DailyMail.

Victoria a mărturisit că situația în care se afla la acel moment a fost una de „coșmar” și le-a afectat căsnicia. „A fost cea mai grea perioadă, pentru că aveam impresia că lumea era împotriva noastră. Uite cum stă treaba – eram unul împotriva celuilalt, dacă e să fiu complet sinceră. Știi, până la Madrid, uneori părea că suntem noi împotriva tuturor celorlalți, dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt. Dar nici când eram în Spania nu prea aveam impresia că ne avem unul pe celălalt. Și asta e trist. Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost și cum m-a afectat. A fost un circ absolut – și toată lumea adoră când circul vine în oraș, nu-i așa? Cu excepția cazului în care ești în el.”, și-a amintit ea.

David Beckham, în vârstă de 48 de ani, a vorbit și el despre momentele dificile pe care le-au trăit atunci: „Nu știu cum am reușit să trecem peste asta, cu toată sinceritatea. Victoria este totul pentru mine, să o văd rănită a fost incredibil de dificil, dar suntem luptători și în acel moment trebuia să luptăm unul pentru celălalt, trebuia să luptăm pentru familia noastră. Și a meritat să luptăm pentru ceea ce aveam.”, a spus patronul de la Inter Miami în documentar.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri