rebel wilson
Divertisment

Rebel Wilson, Foto: Instagram

E în cea mai bună formă a ei, dar a luat o decizie drastică. Rebel Wilson: ”Am hotărât să iau o pauză de la întâlniri!”

Rebel Wilson, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de o vară pe cinste, însă acum a dezvăluit că vrea să ia o pauză de la întâlniri.

Actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Perfect Pitch” a dezvăluit că a mers la câteva întâlniri în această vară, după separarea de Jacob Busch, în vârstă de 30 de ani, însă acum nu mai este interesată să cunoască alți bărbați.

În cadrul unui interviu pentru revista People, actrița a mărturisit că ”vara ei fierbinte” s-a încheiat și nu mai este intersată să meargă la alte întâlniri.

Cum se menține în formă Rebel Wilson, după ce a slăbit 35 de kilograme. Obiceiurile sănătoase adoptate de actrița din „Pitch Perfect”

M-am întâlnit cu câțiva bărbați în timpul verii și am petrecut momente frumoase.”, a recunoscut actrița, continuând: ”Sunt singură în prezent și îmi caut alesul. Așadar, vom vedea.”, a mai precizat ea.

”Din fiecare relație înveți lucruri despre tine și despre ceea ce îți dorești cu adevărat. Deocamdată nu mi-am cunoscut alesul, dar există speranță.

Citește și: Rebel Wilson, imagini în costum de baie după ce s-a transformat total. A slăbit peste 30 de kg și nu pare să se oprească

Rebel Wilson și Jacob Busch, în vârstă de doar 30 de ani, au început să iasă împreună în urmă în 2020. Cei doi s-au afișat, însă, împreună pentru prima dată în luna septembrie, iar ultima dată când au fost văzuți împreună a fost în decembrie, în Ajunul Crăciunului. Ulterior, în luna februarie a acestui an, actrița a recunoscut că au decis să meargă pe drumuri separate. 

Citește și: Rebel Wilson, de nerecunoscut după ce a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă acum și care sunt alimentele la care a renunțat

Totuși, actrița a recunoscut că acesta a ajutat-o foarte mult în lupta cu kilogramele.

Tipul asta m-a plăcut când aveam 100 de kilograme și mă place și acum, la 75 de kilograme. Iar asta este extrem de reconfortant pentru mine pentru că înseamnă că nu m-a plăcut pentru cum arată corpul meu. M-a plăcut cu adevărat pentru ceea ce sunt”, a declarat Rebel într-un interviu pentru E!News.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri