Academy Museum of Motion Pictures Vanity Fair Premiere Party, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 29 Sep 2021
Divertisment

Rebel Wilson, Academy Museum of Motion Pictures Vanity Fair Premiere Party. Profimedia

Cum se menține în formă Rebel Wilson, după ce a slăbit 35 de kilograme. Obiceiurile sănătoase adoptate de actrița din „Pitch Perfect”

Rebel Wilson a declarat 2020 „Anul sănătății”și și-a impus să ajungă la 75 de kilograme. Nu doar că a reușit să-și atingă scopul, dar și-a transformat total viața. Acum, într-un interviu pentru TODAY Health, actrița din „Pitch Perfect” a dezvăluit obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat pentru a-și păstra silueta după ce a slăbit 35 de kilograme.

Starul în vârstă de 41 de ani a povestit că a descoperit pasiunea pentru plimbări și drumeții:

„Uneori oamenii cred că trebuie să-ți lucrezi foarte mult corpul pentru a obține rezultate și, da, dacă te-ai antrena pentru a fi următorul Thor sau ceva de genul acesta, te-ai înhăma la a face aceste lucruri serioase, dar ca persoană obișnuită, mersul pe jos este atât de important, atât de sănătos, atât de ușor de practicat oriunde în lume”. „A devenit forma mea preferată de exerciții acum”.

După ce a început din nou să lucreze la mai multe filme în paralel, Rebel a recunoscut că era „îngrijorată” să nu cedeze vechilor obiceiuri.

Actrița din „Hustle” a mărturisit că era o persoană care mânca pe fond de stres și că ar fi „întinde mâna după zahăr” ori de câte ori se simțea „obosită și stresată”. Dar obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat anul trecut s-au „înrădăcinat” rapid.

Rebel a subliniat, de asemenea, importanța îngrijirii de sine și a spus că se răsfăță cu masaje și tratamente faciale, pe lângă faptul că mănâncă sănătos și face mișcare. Doarme opt ore pe noapte și se folosește de ideea întemeierii unei familii ca motivație pentru a rămâne sănătoasă. În plus, a găsit modalități ca răsfățurile să nu implice neapărat mâncare.

„Cred că ceea ce pandemia ne-a învățat pe toți este că sănătatea este atât de importantă. Sănătatea ta este lumea ta. Nu contează câți bani ai, dacă ai o sănătate teribilă, nu te poți bucura de nimic, în timp ce dacă ești sănătos, poți trăi viața la maximum.”

Potrivit People, notează Daily Mail, transformarea lui Rebel s-ar datora Metodei Mayr, o dietă care elimină intoleranțele alimentare, reduce consumul de zahăr și încurajează consumul lent de alimente întregi. În plus, actrița a practicat mult sport: șase zile pe săptămână, cu antrenor personal. 

Vezi și:

Will Smith: Trăiesc cu teama că am dezamăgit fiecare femeie din viața mea. Vreau să spun adevărul. Vreau să-i las pe oameni să îl aibă

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri