Louisa Khovanski
Divertisment

Louisa Khovanski e curtată de o mulțime de bărbați. / Foto: Instagram

E cea mai curtată ucraineancă. A primit 1000 de cereri în căsătorie, dar e supărată că bărbații se folosesc de război pentru a o aborda

Louisa Khovanski, o tânără din Ucraina ce se laudă cu peste 2,6 milioane de oameni strânși pe Instagram, dar și cu decolteul ei extrem de generos, a devenit cea mai curtată ucraineancă. Acest lucru nu i-a adus niciun fel de mulțumire acesteia, întrucât consideră că bărbații o abordează folosind ca scuză războiul.

Louisa locuiește în prezent în Kiev, după ce orașul ei natal a fost bombardat de ruși. După debutul invaziei, șatena a primit peste 1000 de cereri în căsătorie de la bărbați din afara Ucrainei, scrie The Sun. Din nefericire, mulți au vrut să o cucerească și să întrețină relații intime cu ea, nu neapărat să o ajute, aceasta primind oferte de la oameni care au încercat să profite de situația ei vulnerabilă.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

Louisa Khovanski
Ucraineanca Louisa Khovanski are 2,6 milioane de admiratori pe Instagram. / Foto: Instagram

"În multe cazuri, mi-au oferit chiar dormitorul lor, ca și cum ar vrea să mă culc cu ei în schimbul siguranței. Multe persoane m-au cerut în căsătorie pentru ca eu să părăsesc Ucraina. Mi-au oferit un loc în care să stau. A fost mai periculos să accept o asemenea situație decât să trăiesc în Ucraina în perioada războiului. Am decis să rămân aici și să refuz toate propunerile. Nu plănuiesc să plec acum, dar lucrurile se schimbă", a declarat tânăra ucraineancă.

Louisa este supărată că bărbații au văzut postura în care se află drept o ocazie de a profita de ea. "Este trist că unii bărbați încearcă să beneficieze de pe urma războiului din Ucraina și să folosească femeile. Șovinismul este încă foarte puternic, chiar și într-o perioada ca aceasta", a mai spus Louisa, conștientă de faptul că bustul ei generos atrage uneori atenția mai mult decât și-ar dori, deși formele generoase cu care au înzestrat-o Mama Natură au transformat-o în vedetă pe rețelele sociale.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu jurnalista care a protestat în direct față de invazia rusă din Ucraina. Viața ei s-a schimbat complet

Foto: Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?