Divertisment

Eiza González, plină de stil pe străzile din Los Angeles. Actrița de origine mexicană și-a etalat decolteul într-un top decupat

Eiza González poate fi considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood. În vârstă de 31 de ani, actrița de origine mexicană dovedește prin fiecare apariție a sa are o siluetă impecabilă, pe care o întreține cu multe ore petrecute la sală. Iar stilul vestimentar și trăsăturile feței, extrem de armonioase, o plasează în centrul atenției oriunde s-ar afla.

Eiza Gonzales

De data aceasta, Eiza a fost fotografiată în California, după ce a luat prânzul cu niște prieteni. Deși avea chipul acoperit de mască, starul din "I Care" și-a făcut simțită prezența imediat. Îmbrăcată într-o ținută în culori neutre, formată dintr-o pereche de pantaloni largi, crem, un cardigan burgundy și un top decupat, prins doar cu un nasture, vedeta a reușit arate foarte șic, în timp ce și-a etalat o parte din abdomenul tonifiat și din decolteu, fără a arăta vulgar.

Eiza Gonzales

Look-ul plin de stil a fost completat de o pereche de sandale cu toc verzi și o geantă maro.

Citeşte şi: Kim Kardashian, în centrul atenției la două luni de la divorț. Vedeta ar avea o relație cu un bărbat de 52 de ani

Eiza González, imginea noului parfum Louis Vuitton

Printre numeroasele proiecte cinematografice și apariții la TV, pentru promovarea noilor sale filme, Eiza Gonzales și-a făcut timp și pentru ceva mai diferit. Actriţa a devenit noua imagine a parfmului "On The Beach" de la Louis Vuitton, iar imaginile vorbesc de la sine.

De la culori, cadru, locație și felul în care au stilizat-o pe Eiza, totul a arătat impecabil, iar vedeta mexicană a strălucit.

Citeşte şi: Kylie Jenner, în cea mai decupată bluză. O acoperă doar câteva fâșii de material

Eiza Gonzales

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri