kyliee
Divertisment

Kylie Jenner, în cea mai decupată bluză. O acoperă doar câteva fâșii de material

Kylie Jenner trăiește din imaginea ei, asta este un lucru clar. Mezina clanului Kardashian-Jenner știe ce să facă pentru ca la fiecare ieșire în public să adune după ea o armată de paparazzi și să intre în fiecare zi în vizorul presei.

O simplă ieșire la cină s-a transformat într-o adevărată ședință foto pe străzile din Beverly Hills, iar asta datorită ținutei și trupului voluptos al lui Kylie.

Citește și: Angelina Jolie, acuzată că le face viața imposibilă vecinilor: ”Copiii ei sunt foarte zgomotoși!”

Kylie Jenner

Niciodată nu a recunoscut că a apelat la operații estetice, dar Kylie Jenner nu mai arată deloc ca în urmă cu câțiva ani. Parcă peste noapte s-a "împlinit" în zona șoldurilor și a decolteului, iar acum pare sosia surorii sale mai mari, Kim Kardashian. Și chipul îi este foarte schimbat. Mai mult, îi place la nebunie să expună aceste părți ale corpului, așa că și într-o simplă ieșire în oraș, accentul se mută tot acolo.

Citește și: Alba ca Zăpada, varianta Hollywood… În ce ținute au luat cina Kylie Jenner și cea mai bună prietenă a ei

Kylie Jenner

Serile trecute, vedeta tv a pozat senzual pentru fotoreporteri, îmbrăcată într-un body care a lăsat multă piele la vedere. Decupată în zona abdomenului, a umerilor și a sânilor, ținuta a evidențiat părțile lucrate de Kylie în sala de sport sau în cabinetul chirurgului estetician.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri