Eiza Gonzalez
Divertisment

Eiza Gonzalez / Profimedia Images

Eiza Gonzalez susține că a ratat roluri pentru că „e prea frumoasă”: „Mi se spunea că sunt prea sexy”

Eiza Gonzalez, actrița în vârstă de 34 de ani, susține că a ratat anumite roluri pentru că „este prea frumoasă”.

Într-un interviu pentru InStyle, actrița a sugerat că frumusețea nu i-a adus prea multe beneficii, ci, mai degrabă, i-a afectat cariera.

„Îmi amintesc că am fost propusă pentru multe proiecte, dar le-am ratat pentru că mi se spunea: <<E prea frumoasă pentru acest rol!>>, <<E prea sexy pentru rol!>>, iar eu mă gândeam: <<Dar Margot Robbie? Ea este cea mai sexy, cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viața mea>>”, a dezvăluit ea. 

Citește și: Eiza González, plină de stil pe străzile din Los Angeles. Actrița de origine mexicană și-a etalat decolteul într-un top decupat

Eiza a mărturisit, de asemenea, că nu a știut cum să acționeze în astfel de situații și spune că s-a gândit chiar să se radă pe cap.

„Am avut o criză de identitate mult timp”, a mai spus actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „The Baby Driver”.

„Mă gândeam <<Oare trebuie să mă rad pe cap?>> Asta mă va face mai puțin atractivă? Chiar trebuie să fiu mai puțin mai atractivă? Trebuie să renunț la hainele sexy sau să mă acopăr mai mult?”, a mai precizat ea.

Eiza Gonzalez a mărturisit, de asemenea, că și-ar dori ca femeile latino să fie mai bine reprezentate în industria de modă și de frumusețe.

Citește și: Eiza Gonzalez, trup de zeiță! Cum a fost surprinsă actrița pe străzile din Los Angeles

„Mi s-a vândut mereu ideea că trebuie să am un anumit stil ca să apar într-o campanie, iar faptul că femeile din Mexic, care sunt brunete, mă vor vedea pe mine și se vor identifica cu un brand mă face extrem de onorată și fericită. Este foarte bine să normalizăm o imagine pentru oameni, pentru ca ei să se simtă incluși și văzuți”, a mai spus ea, potrivit Daily Mail.

În ceea ce privește viața sentimentală, Eiza a mărturisit că, de când a fost înșelată, nu mai iese decât cu bărbați care au mers la terapie.

Eiza Gonzalez, mereu în centrul unor controverse

Eiza Gonzalez nu este cunoscută doar pentru frumusețea ei ori pentru rolurile pe care le-a interpretat, ci și pentru faptul că de-a lungul timpului au apărut zvonuri că s-ar iubi cu bărbați faimoși. Mai exact, în 2013, actrița a fost în centrul atenției după ce a fost surprinsă de paparazzi în timp ce-l săruta pe Liam Hemsworth, pe atunci logodnicul lui Miley Cyrus.

Cine este mama celei mai bogate bloggerițe din lume. Marina are 59 de ani, a trecut printr-un divorț dureros și este extrem de frumoasă

S-a scris, de asemenea, că ar fi avut o aventură și cu Cristiano Ronaldo. De asemenea, ea a avut o relație și cu Josh Duhamel, de care s-a despărțit în 2018, după doar cinci luni de relație. Cei doi și-au spus adio din cauza programelor încărcate de filmare, lucru care i-a împiedicat să petreacă mai mult timp împreună.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?