Elisabetta Canalis și Georgian Cîmpeanu
Divertisment

Elisabetta Canalis și iubitul român, Georgian Cîmpeanu / Foto: Profimedia

Elisabetta Canalis și iubitul român, hârjoneală în mare, în vacanța în Sardinia. Fosta lui George Clooney, impecabilă în costum de baie

După ce în urmă cu o lună, Elisabetta Canalis, una dintre fostele iubite ale lui George Clooney, era pozată de paparazzii din Los Angeles în compania noului ei iubit, sportivul Georgian Cîmpeanu, zilele trecute, italianca și românul și-au mutat povestea de iubire în Sardinia.

Elisabetta și-a arătat trupul zvelt și frumos proporționat în timpul escapadei cu Georgian, cu care se simte în largul ei. Cei doi s-au jucat ca doi adolescenți, s-au hârjonit în mare și au fost tot timpul cu zâmbetul ep buze. Românul care evoluează ca sportiv în Italia a ajutat-o pe iubita lui să execute niște sărituri spectaculoase în mare. 

Citește și: Elisabetta Canalis, fosta iubită a lui George Clooney, se iubește cu un sportiv român, la doar trei luni de la separarea de soțul medic

Elisabetta Canalis și Georgian Cîmpeanu
Elisabetta Canalis și iubitul român, Georgian Cîmpeanu / Foto: Profimedia

La 44 de ani, Canalis are în continuare un corp de model. Tonifiată, înaltă și bine proporționată, cu pătrățele pe abdomen și picioare lungi, italianca a furat privirile pe plajă, dar și atenția fotografilor, care i-au imortalizat fiecare mișcare. 

Elisabetta Canalis
Elisabetta Canalis arată foarte bine în costum de baie. / Foto: Profimedia

Cine este românul cu care se iubește fosta lui George Clooney

Elisabetta Canalis a pus punct, în luna martie, unui mariaj de nouă ani cu chirurgul ortoped Brian Perri, alături de care are o fetiță de șapte ani. Nu mult a trecut, și italianca și-a găsit liniștea în brațele unui sportiv român. Georgian Cîmpeanu este de patru ori campion mondial de kickboxing și își împarte timpul între Italia și SUA.

Elisabetta Canalis și Georgian Cîmpeanu
Elisabetta Canalis și iubitul român, Georgian Cîmpeanu / Foto: Profimedia

Citește și: Cine este prințesa de 51 de ani, care nu s-a ferit să apară în costum de baie, printre turiști, în Ibiza. Este mama a patru copii

Povestea dintre cei doi nu s-a născut brusc. Georgian și Elisabetta au făcut și anul trecut mai multe filmulețe cu antrenamente de kickboxing, semn că totul a debutat ca o relație profesională, care acum s-a transformat în ceva mai mult.

Elisabetta Canalis și Georgian Cîmpeanu
Elisabetta Canalis și iubitul român, Georgian Cîmpeanu / Foto: Profimedia

Georgian "Iceman" Cîmpeanu a început cu un alt sport, karate, pe când avea șase ani, dar s-a îndreptat spre kickboxing doar patru ani mai târziu. Acum are 29 de ani, în timp ce noua lui iubită are 44. Georgian s-a născut în Focșani, dar la șase ani s-a mutat la Roma cu familia. Acum concurează pentru Italia. În cariera sa a strâns 43 de victorii din 47 de meciuri, un egal și trei înfrângeri. Bunicul lui Georgian a fost antrenor de judo la cluburi din Focșani.

Elisabetta Canalis a avut o relație cu George Clooney în perioada 2009-2011, iar trei ani mai târziu, ea s-a căsătorit cu Brian Perri, un doctor căruia doi ani mai târziu i-a dăruit o fetiță, care poartă numele Skyler Eva. Italianca și medicul ortoped au pus punct căsniciei, în mod oficial, în martie 2023. Atât Elisabetta, cât și George Clooney s-au căsătorit în Italia, în septembrie 2014: ea cu Brian Perri, iar el cu avocata Amal Alamuddin.

Citește și: Sienna Miller, vacanță în St.Tropez cu iubitul cu 15 ani mai tânăr. Cum arată fosta lui Jude Law în costum de baie, pozată de paparazzi

 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?