2018 Billboard Music Awards - Show
Divertisment

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images

Kelly Clarkson nu este pregătită pentru o nouă relație: „Trebuie să mai lucrez puțin la mine!” Artista a divorțat anul trecut

Au trecut trei ani de când s-a despărțit de soțul ei, tatăl celor doi copii pe care îi are, dar Kelly Clarkson, cântăreața în vârstă de 41 de ani, susține că nu este interesată să iasă din nou la întâlniri.

În cadrul emisiunii „The Kelly Clarkson Show”, în timp ce o intervieva pe actrița Shannen Doherty, care trece printr-un divorț în această perioadă, cântăreața a făcut câteva mărturisiri despre viața personală.

„Cred că trebuie să muncesc puțin mai mult cu mine, să învăț să am grijă de mine pentru a mă asigura că voi face acest lucru și când voi fi într-o relație”, a spus Clarkson, care s-a despărțit de Brandon Blackstock în 2020, divorțul pronunțându-se abia anul trecut, în luna martie.

clarkson (3)
Kelly Clarkson. Profimedia

Citește și: Transformarea lui Kelly Clarkson. Fanii au reacționat după ce artista a afișat o siluetă subțire, la „The Tonight Show”: Cât ai slăbit!

Clarkson a precizat, de asemenea, că i-a fost greu să treacă printr-un divorț, pentru că a crescut cu ideea că își va petrece toată viața alături de omul cu care se va căsători. Ea a mărturisit, însă, că este mândră că acum traversează o perioadă în care se concentrează doar pe ea.

Doherty a mărturisit că în această perioadă dificilă i-a avut alături pe câinii ei, iar Clarkson i-a dat dreptate, însă a recunoscut că aceștia nu aveau voie în dormitorul matrimonial.

„Dar de când suntem separați și acum divorțați, câinii au făcut legea în patul meu. Cred că vor detesta persoana care va fi lângă mine”, a spus ea.

Citește și: Ce a dus la divorțul dintre Kelly Clarkson și Brandon Blackstock după șapte ani de căsnicie: ”Era foarte gelos!”

Kelly Clarkson a dezvăluit motivul pentru care a divorțat

Kelly Clarkson a explicat că a ajuns într-un punct în căsnicia cu Brandon Blackstock în care a considerat că ”asta nu e fericire”.

Cântăreața și Brandon au divorțat la începutul lunii iunie a anului 2020, după un mariaj de șapte ani.

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Kelly a vorbit cu Glennon Doyle, care a scris o carte despre mariajul eșuat cu Craig Melton și despre cum s-a îndrăgostit de fotbalistul Abby Wambach. La un moment dat, ea i-a spus: ”Glennon, ai scris despre consecințele divorțului tău, ai pus acolo atâtea lucruri prin care trec și eu acum.”, a mărturisit cântăreața.

”E oribil, sunt atâtea părți rele. Cea mai grea a fost să le spun copiilor. Ca femeie, cred că e simplu să accepți că lucrurile nu mai funcționează și să le iei ca atare, dar când e vorba și de copii... e mult mai greu.”, a mai adăugat ea. 

Kelly a recunoscut, de asemenea, că în timpul mariajului cu Brandon a descoperit că nu se simte împlinită: ”Asta nu e fericire, amândoi merităm ceva mai bun”, a mai dezvăluit artista.

Etichete: kelly clarkson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?