Premiere Of Columbia Pictures' "Flatliners" - Red Carpet
Divertisment

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Elliot Page și Emma Portner divorțează după trei ani de căsnicie: ”Rămânem prieteni apropiați!”

Eliott Page, cunoscut pentru rolurile interpretate în filmul ”Juno” și în serialul ”The Umbrella Academy”, divorțează de Emma Portner după trei ani de mariaj. Decizia vine la scurt timp după ce a dezvăluit că este transgender.

Eliott Page, care a dezvăluit în luna decembrie că este transgender, a depus actele de divorț marți, 26 ianuarie, la Curtea Supremă din Manhattan.

S-a aflat de ce a părăsit-o Ioan Guffudd pe Alice Evans, după 20 de ani de relație: ”S-ar fi apropiat de o altă femeie!”

Cuplul a confirmat informațiile apărute în presa internațională, printr-o declarație comună.

”După ce ne-am gândit mult și am analizat cu atenție, am luat decizia dificilă de a divorța, după separarea noastră în vara trecută. Avem cel mai mare respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați.”, se arată în declarația cuplului.

Elliot Page a dezvăluit că e transger la începutul lunii decembrie

Eliott Page, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut ca Ellen Page, odată cu rolul din „Juno' (2007), pentru care a fost nominalizat la Oscar. Pe 1 decembrie 2020, a dezvăluit pe Instagram că este transgender, după ce în 2014 a anunțat că este gay.

”Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Să fi ajuns în acest punct din viața mea”, a scris Eliott.

Noi dezvăluiri despre relația dintre Lady Gaga și Michael Polansky: ”E înnebunită după el!”

De asemenea, actorul și-a exprimat recunoștința pentru persoanele care l-au susținut în călătoria sa. ”Nu știu de unde să încep să exprim cât de remarcabil mă simt știind că mă iubesc suficient de mult încât să fiu așa cum îmi doresc. (…) Am fost inspirat de atât de multe persoane din comunitatea trans.

Vă mulțumesc pentru curaj, generozitate și pentru că luptați fără oprire pentru ca lumea să devină un loc mai inclusiv și cu mai multă compasiune. Voi oferi orice sprijin este necesar pentru ca noi să devenim o societate mai iubitoare și egală.”, a scris actorul pe Instagram.

Emma Portner, dansatoare şi coregraf în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit cu Page în 2018. Prima apariție a cuplului pe covorul roșu a avut loc în luna septembrie a anului 2017, la premiera din Los Angeles a filmului Flatliners.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri