Divertisment

Elsa Hosk, Foto: Profimedia

Elsa Hosk impresionează cu silueta ei la doar câteva luni de la naștere. Cum a fost fotografiat fostul îngeraș Victoria's Secret

Elsa Hosk este unul dintre cele mai apreciate modele la momentul actual și nu este de mirare, întrucât tânăra, la origine suedeză, are o frumusețe aparte. Iar faptul a devenit mamă cu doar patru luni în urmă nu a oprit-o din a avea în continuare silueta care i-a oferit șansa de a deveni unul dintre îngerașii Victoria' s Secret.

Modelul, în vârstă de 32 de ani, a fost surprins pe străzile din New York după ce a luat o pauză de la viața agitată de mamă pentru a se ocupa de câteva treburi importante. Îmbrăcată într-o ținută demnă de un model de talia ei, Elsa a impresionat cu abdomenul tonifiat, ce nu trădează faptul tocmai a avut un copil.

Atât top-ul decupat, cât și fusta mulată i-au scos în evidență corpul suplu, despre care Hosk a declarat anterior -i acordă timp pentru a se reface după transformările suferite în cele nouă luni de sarcină. Deși la acea vreme a povestit este conștientă de schimbările care s-au produs la nivelul corpului și kilogramele luate in plus, Elsa a arătat spectaculos încă din prima săptămână de la naștere, fapt ce demonstrează genetica este de partea ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Candice Swanepoel, într-o salopetă ultra mulată la Festivalul de Film de la Cannes. Toate privirile au fost ațintite asupra ei

Pe lăngă cele două articole vestimentare mulate, ținuta a fost completată de sandalele crem, cu toc înalt, sacoul supradimensionat, beige și geanta Valentino, realizată dintr-o combinație de rafie și piele.

EXCLUSIVE: Elsa Hosk is Pictured Stepping Out in New York City.

Citește și: Eva Longoria, top 10 cele mai bune apariții în costum de baie. A fost "uniforma" ei de pandemie

Elsa Hosk a adus-o pe lume pe fetița ei, Tulli, pe 11 februarie, după o naștere în apă, care a avut loc acasă alături de partenerul, Tom Daly, și moașa ei.

Celebrity Selfies

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?