Elsa Hosk
Divertisment

Elsa Hosk e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. / Foto: Profimedia

Elsa Hosk, perfectă din toate unghiurile. Blonda și-a arătat corpul armonios, într-o rochie decupată, la petrecerea de după gala Oscar

Supermodelul Elsa Hosk, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a făcut senzație la petrecerea Vanity Fair de după gala premiilor Oscar 2022. Suedeza și-a arătat corpul perfect într-o rochie lungă, albă, cu decupaje generoase.

Petrecerea găzduită de Vanity Fair este ocazia ideală ca celebritățile să se distreze într-un grup imens și să-și etaleze cele mai curajoase sau extravagante ținute. Când pășesc pe covorul întins la intrare, vedetele din lumea filmului și nu numai au grijă să se prezinte la fel de bine ca la gala Oscar, ba chiar cu o doză în plus de îndrăzneală.

Citește și: Elsa Hosk impresionează cu silueta ei la doar câteva luni de când a născut. Cum a fost fotografiat fostul îngeraș Victoria’s Secret

Elsa Hosk

Modelul Elsa Hosk, în vârstă de 33 de ani, una dintre veteranele de la Victoria's Secret, a reușit să bifeze o apariție diafană, dar foarte provocatoare. Părul blond strâns într-un coc dezordonat și ochii albaștri conturați i-au scos în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, în timp ce ținuta aleasă i-a lăsat la vedere întregul abdomen. Partea inferioară lăsată ușor pe șolduri și fâșiile de material din dreptul bustului și abdomenului au adăugat un plus la factorul "wow". În urmă cu un an, aceasta a devenit mamă, dar și-a revenit la formele de odinioară în timp record, așa că acum și-a etalat corpul perfect tonifiat și mușchii frumos definiți.

Citește și: Premiile Oscar 2022. Cele mai impresionante ținute purtate de vedete pe covorul roșu

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?