Elsa Pataky și Chris Hemsworth
Divertisment

Elsa Pataky și Chris Hemsworth / Getty Images

Elsa Pataky, adevărul despre căsnicia cu Chris Hemsworth: ”Nu e deloc ușor, am învățat ce înseamnă să ai răbdare!”

Chris Hemsworth și Elsa Pataky formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar acum au vorbit despre dificultățile pe care le-au întâmpinat în timpul căsniciei. Actrița a mărturisit, de asemenea, că soțul ei a învățat-o să aibă mai multă răbdare.

Actrița spaniolă, în vârstă de 45 de ani și Hemsworth, în vârstă de 38 de ani, sunt căsătoriți de 12 ani, însă cei doi recunosc că nu e deloc să fii căsătorit și, mai mult de atât, au vorbit despre cât de important e într-o căsnicie să nu fii egoist.

Citește și: Elsa Pataky, pe stradă în picioarele goale. Cum arată soția lui Chris Hemsworth într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu

Astfel, în cadrul unui interviu, Elsa Pataky a mărturisit că ea și soțul ei au învățat unul de la celălalt în timpul căsniciei și au încercat întotdeauna să-și dedice timp pentru ei.

”Nu e simplu deloc. Nicio relație nu e despre patul plin de petale de trandafiri, fiecare căsnicie e construită pas cu pas și e formată din momente bune, din momente uimitoare și din altele dificile.”, a recunoscut actrița, potrivit Daily Mail.

'Men in Black: International' film premiere, Arrivals, AMC Lowes Lincoln Square, New York, USA - 11 Jun 2019
Chris Hemsworth, Elsa Pataky. Profimedia

De asemenea, Elsa Pataky a recunoscut că soțul ei, dar și cei trei copii ai lor - India, de zece ani și gemenii Tristan și Sasha, de opt ani, au ajutat-o să aibă mai multă răbdare.

Citește și: Natural vs Glamour. Cele doua fete ale Elsei Pataky: cum arata in viata de zi sotia lui Chris Hemsworth

Cum a cunoscut celebritatea Elsa Pataky

”Copiii mi-au arătat ce înseamnă răbdare. Înainte să vină ei, nu aveam deloc.”, a mai spus ea, explicând că a devenit și mai tolerantă, în ciuda faptului că sunt momente în care se simte copleșită.

Elsa este considerată una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din Cetatea Filmului. La fel ca mama sa, Elsa Pataky a absolvit Facultatea de Jurnalism. A jucat, apoi, în filme precum "The Fast and Furious", "Snakes on a plane" sau "String 12". Nu o singură dată, ea a fost lăudată de publicațiile spaniole pentru talentul său actoricesc, dar și pentru frumusețea sa.

Elsa Pataky și Chris Hemsworth formează unul dintre cele mai închegate cupluri de la Hollywood și și-au făcut publică relația în 2010. În luna decembrie a aceluiași an și-au unit destinele, iar familia lor s-a mărit doi ani mai târziu, când ea i-a dăruit actorului o fetiță. În prezent, cuplul are trei copii: pe gemenii Tristan și Sasha și pe micuța India Rose.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri