Los Angeles World Premiere Of Marvel Studios' "Avengers: Endgame"
Divertisment

Elsa Pataky, pe stradă în picioarele goale. Cum arată soția lui Chris Hemsworth într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu

Este una dintre cele mai admirate vedete și soții de la Hollywood.

Elsa Pataky (44 ani), actrița și modelul cu origini române, spaniole și maghiare, este căsătorită cu celebrul Chris Hemsworth, interpretul lui Thor.

Iar cei doi sunt probabil cei mai faimoși locuitori din Byron Bay, Australia.

Așa că nu a fost nicio surpriză faptul că la o ieșire în public, Chris Hemsworth (37 de ani) și Elsa au fost abordați pe stradă de fani pentru un selfie. Cele două staruri au mers la Bayleaf Cafe pentru a lua mic-dejunul.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Chris Hemsworth & Elsa Pataky enjoy a barefoot breakfast at Byron's Bayleaf cafe, before wowing a couple of lucky fans with a selfie op!
EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Chris Hemsworth & Elsa Pataky enjoy a barefoot breakfast at Byron's Bayleaf cafe, before wowing a couple of lucky fans with a selfie op! Pictured: Chris Hemsworth,Elsa Pataky,Image: 559382440, License: Rights-managed, Restrictions: -ARG, -AUS, -BOL, -BRA, -CHL, -COL, -CRI, -CUB, -DOM, -ECU, -SLV, -GLP, -GTM, -MEX, -NIC, -NZL, -PRY, -PER, -PAN, -PRI, -ESP, -URY, -VEN, Model Release: no

Îmbrăcați în ținute lejere și cu picioarele goale, Chris și Elsa au atras imediat atenția.

Elsa Pataky. Foto: Profimedia

Elsa este considerată una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din Cetatea Filmului.

La fel ca mama sa, Elsa Pataky a absolvit facultatea de jurnalism. Apoi, a jucat în filme precum "The Fast and Furious", "Snakes on a plane" sau "String 12". Nu o dată, ea a fost lăudată de publicațiile spaniole pentru talentul său actoricesc, dar și pentru frumusețea sa.

Elsa Pataky și Chris Hemsworth formează unul dintre cele mai închegate cupluri de la Hollywood și și-au făcut publică relația în 2010. În luna decembrie a aceluiași an și-au unit destinele, iar familia lor s-a mărit doi ani mai târziu, când ea i-a dăruit actorului o fetiță. În prezent, cuplul are trei copii: pe gemenii Tristan și Sasha și pe micuța India Rose.

 

 

Etichete: elsa pataky

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri