elsa pataky 1
Divertisment

Natural vs Glamour. Cele doua fete ale Elsei Pataky: cum arata in viata de zi sotia lui Chris Hemsworth

In calitate de sotie a lui Chris Hemsworth, este considerata una dintre cele mai norocoase femei din lume. Elsa Pataky este insa o actrita talentata, afacerista prolifica si o mama ideala.

Elsa a nascut gemeni in martie 2014 si o fetita in 2012, dar impresioneaza la fiecare aparitie publica cu un fizic impecabil. Multi s-au intrebat chiar cum este posibil ca vedeta sa arate atat de bine dupa doua nasteri.

Carcotasii au presupus chiar ca Pataky se bazeaza intens pe Photoshop pentru a-si ascunde defectele, insa imaginile surprinse de-a lungul timpului de paparazzii le-au demonstrat contrariul: exercitiile fizice si un stil de viata sanatos au ajutat-o pe Elsa sa-si recapete silueta impecabila.

Elsa Pataky este o promitatoare actrita spaniola, nascuta la Madrid. Tatal ei este biochimistul spaniol Jose Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, publicista de origine romano-maghiara. Pataky a urmat cursurile facultatii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU, insa a facut si cursuri de actorie.

Dupa o serie de roluri in seriale TV, a aparut in peste zece filme spaniole, iar in 2004 a jucat in "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public.

A mai jucat in filmul "Avionul cu serpi/ Snakes on a Plane" (2006), "Give 'Em Hell, Malone", franciza "Fast and Furious", "12 Strong" si "Tidelands".

Pataky este imaginea unui celebru brand spaniol de lenjerie intima si impresioneaza la fiecare aparitie publica pe care o marcheaza alaturi de sotul ei, Chris Hemsworth.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri