"Game of Thrones" Season 8 (2019)
Divertisment

Emilia Clarke /Profimedia Images

Gestul care a castigat si mai mult respectul fanilor. Cum ajuta Emilia Clarke in plina pandemie

Emilia Clarke si-a mobilizat fanii de pe retelele de socializare pentru o cauza nobila. Daca doneaza bani pentru organizatia ei caritabila, ei pot castiga o cina virtuala cu insasi Mama Dragonilor.

"Ce-ai zice daca ai cina cu mine?", a intrebat ea in timpul unui Instagram Live. "Cand donezi, o sa intri intr-un proces de selectie aleatorie. La final, doisprezece oameni norocosi vor lua, virtual, cina cu mine. O vom gati impreuna, vom manca impreuna si vom discuta despre o multime de lucruri: izolare, teama, videoclipuri amuzante si faptul ca nu am deloc talent la gatit. Deci va fi distractiv, va fi interesant".

Emilia a explicat ca si-a propus sa stranga 250.000 de lire sterline pentru organizatia SameYou - care ii sustine pe pacientii cu leziuni cerebrale - astfel incat ei sa elibereze paturile necesare bolnavilor de Covid-19.

"Trebuie sa le punem la dispozitie mai multe paturi. Daca donati, supravietuitorii de leziuni cerebrale pleaca din spital mai devreme intr-un alt loc care sa le ofere siguranta si ingrijire. Impreuna cu partenerii nostri din America, Spitalul de Reabilitare Spaulding, si partenerii nostri din Anglia, UCL, cream o clinica si facem tot ce putem pentru a elibera cat mai multe paturi necesare bolnavilor de Covid-19", a spus ea.

Cauza este una draga Emiliei, care a suferit doua anevrisme cand filma pentru Game Of Thrones.

"Ce ziceti? Faceti un lucru bun, ajutati oameni care au nevoie si luati cina cu mine", a incheiat Clarke, care a primit laude de la admiratori pentru aceasta initiativa.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri