Emily Ratajkowski
Divertisment

Emily Ratajkowski / Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie îndrăzneț. Fotografiile din duș i-au făcut pe fani să ofteze

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Emily Ratajkowski este mândră de silueta sa. Celebrul model are toate motivele să se afișeze în cele mai senzuale ținute, fiind singură și dornică de experiențe noi. 

Recent, Emily a bifat încă o apariție îndrăzneață pe contul său de Instagram. Aceasta s-a filmat în duș, purtând un costum de baie seducător, format din două piese. Piesa vestimentară i-a scos în evidență formele voluptoase, pe care fanii le-au observat imediat. 

Citește și: Emily Ratajkowski rupe tăcerea după sărutul cu Harry Styles: Îmi pare rău pentru Olivia Wilde

Deși nu a ales să se fotografieze pe plajă, așa cum și-a obișnuit fanii, modelul în vârstă de 31 de ani a reușit să le atragă atenția urmăritorilor săi cu ședința foto din duș. Postarea a strâns rapid aproape un milion de aprecieri și mii de comentarii: „Ești incredibilă”/ „Așa corp!”/ „Inegalabilă”/ „Superbă”/ „Salivez pe tastatură”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Emily Ratajkowski, care a devenit cunoscută după ce a apărut în videoclipul provocator al melodiei "Blurred Lines" a lui Robin Thicke, a declarat într-un interviu din 2017 că de multe ori este considerată "prea sexy" pentru a primi anumite roluri la Hollywood.

Tânăra în vârstă de 31 de ani a declarat pentru revista Harper's Bazaar Australia că pierde roluri din cauza modului în care arată. „Mi se întâmplă de multe ori asta: «Oh, este prea sexy». Mi se pare un lucru împotriva femeilor, faptul că oamenii nu vor să lucreze cu mine pentru că am sânii prea mari", a declarat ea. „Ce este în neregulă cu sânii? Sunt un lucru feminin minunat care trebuie celebrat. Cui îi pasă? Sunt minunați dacă sunt mari, sunt minunați dacă sunt mici. De ce ar trebui să fie asta o problemă?", a adăugat modelul.

Citește și: Emily Ratajkowski are un nou iubit. Este al patrulea bărbat cu care modelul se afișează după divorț

„Este un paradox interesant. Dacă ești o actriță sexy, este greu să primești roluri serioase. Ți se oferă același gen de rol în care te-au văzut deja. Oamenii sunt ca oile și spun «oh, asta este ceea ce face ea bine»", a declarat Emily Ratajkowski într-un interviu pentru ES Magazine publicat în mai 2016. „Adevărul este că nimeni nu vrea să mă audă vorbind despre lucrurile astea. În mod cert bărbații care se ocupă de casting pentru filme nu vor să audă despre asta, dar nu pot să nu vorbesc — sunt supărată. Este important pentru mine", a mai spus vedeta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri