Divertisment

Emily Ratajkowski, Foto: Profimedia

Noi zvonuri legate de viața sentimentală a lui Emily Ratajkowski. Aceasta s-a întâlnit cu fostul iubit al lui Kim Kardashian

Viața sentimentală a celebrului model Emily Ratajkowski este încă în centrul atenției după ce aceasta și-a anunțat divorțul în urmă cu mai multe luni. După ce s-a zvonit că Em Rata s-a întâlnit cu Brad Pitt, iar ulterior au apărut fotografii cu ea și DJ Orazio Rispo în timp ce se sărutau, acum umblă noi zvonuri despre faptul că Emily se întâlnește cu fostul iubit al lui Kim Kardashian, Pete Davidson. 

Un informator anonim a declarat pentru publicația DeuxMoi, citată de Daily Mail, că modelul Emily, în vârstă de 31 de ani, și Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, a fost surprinși la o întâlnire în Brooklyn, duminică seara. „Mâinile lui erau peste tot în jurul ei. Clar sunt mai mult decât prieteni”, a susținut informatorul conform sursei citate.

Citește și: A îmbrăcat o rochie considerată de mulți prea vulgară, dar nu regretă deloc. Emily Ratajkowski: ”Cred că arătam bine!”

Informațiile s-au viralizat imediat, iar zvonurile au început să fie discutate și pe rețelele de socializare. O mulțime de internauți și-au exprimat părerea cu privire la o posibilă relație între cei doi, unii dintre ei spunând: „Cineva trebuie să facă un studiu despre modul în care Pete Davidson a reușit să lege relații cu femei celebre, precum Ariana Grande, Kim Kardashian și acum Emily Ratajkowski, într-o singură viață”/ „Cred că Pete Davidson poate obține literalmente orice femeie își dorește”/ „Pete Davidson e cu Emily Ratajkowski acum. Pare că e cel mai căutat accesoriu în acest moment pentru femeile din SUA”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nici Pete Davidson și nici Emily Ratajkowski nu au vrut să facă declarații cu privire la acest subiect, relatează Daily Mail. Cu toate acestea, Emily a vorbit despre Pete în urmă cu ceva timp, mărturisind că este „super fermecător”, după ce aceștia au colaborat în anul 2021 pentru o filmare. 

Citește și: Emily Ratajkowski și Bella Hadid au defilat în topuri minuscule, ce păreau mai degrabă curele. Abdomenele perfect plate, în prim-plan

„În primul rând, oamenii ar trebui să știe despre Pete că este un profesionist. Este și foarte înalt, evident că femeile îl găsesc foarte atrăgător. Pare super fermecător. Este vulnerabil. Este drăguț. Arată bine!”, a declarat modelul în timpul unei apariții la Late Night With Seth Meyers. 

Zvonurile vin după ce Emily a fost surprinsă sărutându-se cu DJ Orazio Rispo luna trecută, cu toate că aceasta a declarat că vrea să fie liberă după divorțul de fostul ei soț Sebastian Bear-McClard. Pete Davidson s-a despărțit în luna august de Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, după o relație de nouă luni. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri