Emily Ratajkowski
Divertisment

Emily Ratajkowski / Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski se simte vinovată pentru sărutul cu Harry Styles. Modelul și fosta iubită a artistului au o prietenie strânsă

Emily Ratajkowski se află pe prima pagină a tabloidelor după ce a fost surprinsă sărutându-se pasional cu Harry Styles. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze romantice pe străzile din Tokyo, făcându-și publică relația. 

Modelul internațional nu a părăsit Japonia, fiind în continuare în Țara Soarelui Răsare alături de fiul său în vârstă de doi ani. Emily și micuț Sylvester, pe care îl împarte cu fostul ei soț, Sebastian Bear-McClard, s-au distrat de minune la cel mai nou muzeu din Tokyo, vizitând o mulțime de expoziții. Imaginile au fost făcute publice pe contul de Tik Tok al vedetei, iar fanii nu s-au putut abține și au asaltat-o cu întrebări despre noua sa relație. 

Citește și: Emily Ratajkowski are un nou iubit. Este al patrulea bărbat cu care modelul se afișează după divorț

Em Rata a fost surprinsă cu mai mulți bărbați în ultimele luni, declarând chiar la un moment dat că nu vrea o relație în acest moment și că doar își trăiește viața. Cu toate acestea, decizia de a se săruta cu celebrul cântăreț a făcut-o să se simtă foarte vinovată, asta pentru că ea și fosta partenera a artistului sunt foarte apropiate. Un apropiat al modelului a spus pentru Page Six că „Emily nu se simte confortabil să vorbească despre acest aspect din viața sa”, asta după ce un fan a scris în secțiunea de comentarii a lui Emily că sărutul cu Harry Styles este „o trădare”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Artistul a avut anterior o relație cu regizoarea și co-starul său din Don’t Worry Darling, Olivia Wilde. Page Six a confirmat în noiembrie 2022 că Styles și Wilde, în vârstă de 39 de ani, s-au despărțit după aproape doi ani împreună.

O sursă a spus atunci că foștii parteneri sunt „încă foarte apropiați ca prieteni”, dar au „priorități diferite”, inclusiv faptul că vedeta din House este concentrată pe copiii săi. Wilde împarte custodia fiului său Otis, în vârstă de 8 ani, și a fiicei Daisy, în vârstă de 6 ani, cu fostul său logodnic Jason Sudeikis.

Citește și: Noi zvonuri legate de viața sentimentală a lui Emily Ratajkowski. Aceasta s-a întâlnit cu fostul iubit al lui Kim Kardashian

În ceea ce o privește pe Ratajkowski, ea este în mijlocul unui divorț de Sebastian Bear-McClard, cu care are un fiu de 2 ani, Sylvester. De când a depus actele de divorț în septembrie anul trecut, vedeta a fost văzută cu comedianții Pete Davidson și Eric André, dar și de artistul Jack Greer și DJ-ul Orazio Rispo. Ratajkowski a vorbit recent despre dificultățile întâmpinate în timpul întâlnirilor în public, spunând în podcast-ul său High Low: „Oricând mă duc la o altă întâlnire, toată lumea știe”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri