Emily Ratajkowski/ Profimedia
Divertisment

Emily Ratajkowski/ Profimedia

Emily Ratajkowski, surprinsă în timp ce își plimba câinele în New York. Modelul și-a arătat abdomenul plat într-o ținută spectaculoasă

Emily Ratajkowski a atras toate privirile zilele trecută, în timp ce își plimba câinele în New York. Modelul s-a afișat într-o ținută spectaculoasă, etalându-și silueta de invidiat. 

Modelul, în vârstă de 30 de ani, și-a arătat abdomenul plat după sarcină, purtând un top scurt și negru, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni din piele și un blazer supradimensionat gri cu dungi. Ea și-a accesorizat totul cu o șapcă neagră și o pereche de ochelari de soare. Aceasta a ieșit la o plimbare cu patrupedul ei, Colombo, bucurându-se de vremea din New York. 

Emily Ratajkowski/ Profimedia
Emily Ratajkowski/ Profimedia

Citește și: Emily Ratajkowski, spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Milano, într-un costum de inspirație masculină. Arată bine și în haine largi

Ieșirea lui Emily a avut loc la o zi după ce aceasta a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram cu ea și fiul ei, Sylvester Apollo Bear, în vârstă de un an, pe care îl are împreună cu soțul ei Sebastian Bear-McClard. 

Emily Ratajkowski/ Profimedia
Emily Ratajkowski/ Profimedia

Emily Ratajkowski a împărtășit cu fanii ei secretele frumuseții

Actrița și modelul internațional, în vârstă de 30 de ani, este foarte implicată atunci când vine vorba despre îngrijirea personală. Aceasta este atentă la produsele pe care le folosește și nu ratează niciun pas din rutina ei pentru ca imaginea sa să fie una impecabilă. În urmă cu puțin timp, Emily a dezvăluit care este secretul pentru tenul ei luminos și pentru părul său plin de volum și strălucire naturală. 

Într-un videoclip postat pe canalul său de Youtube, aceasta le-a dezvăluit fanilor care este rutina sa de îngrijire înainte de a merge la culcare. Proaspăt ieșită din duș, modelul a prezentat pas cu pas cum are grijă de tenul și de părul ei. 

Citește și: A născut în urmă cu zece luni și arată perfect. Emily Ratajkowski, electrizantă la Paris Fashion Week, într-o rochie din satin

„După duș, dacă am timp, îl las să se usuce singur, fără a folosi diverse aparate. De când folosesc serul pentru păr și scalp prietenele mele mă tot întreabă dacă am încercat ceva diferit, pentru că părul meu are mai mult volum. Și am văzut și eu asta, pentru că simt că am mai mult păr ca înainte. În funcție de cum mă simt, dacă zbor mult sau dacă vreau o senzație de prospețime, folosesc un exfoliant facial și un demachiant spumant. Îmi face pielea să se simtă ca nouă și foarte moale”, a povestit Emily Ratajkowski. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri