Divertisment

Emma, nepoata Juliei Roberts, își pierduse speranța că va deveni mamă: ”Am fost diagnosticată cu endometrioză!”

Emma, nepoata Juliei Roberts, se pregătește să devină mamă pentru prima oară, însă încercările ei de a rămâne însărcinată au fost însoțite de momente extrem de dificile, după cum a mărturisit de curând.

Actrița Emma Roberts, în vârstă de 29 de ani și partenerul ei, Garret Hedlung, vor deveni părinți pentru prima dată în curând, iar acum aceasta a vorbit despre problemele de fertilitate cu care s-a confruntat înainte de a rămâne însărcinată.

Actrița, care este cunoscută pentru rolul din ”The Scream Queens”, a mărturisit că a trecut prin momente dificile înainte de a rămâne însărcinată. Mai exact, în urma unui control de rutină, medicul i-a spus că suferă de endometrioză și că ar trebui să-și înghețe ovulele, întrucât boala determină apariția unor probleme de fertilitate.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”Atunci când am aflat de problemele de fertilitate, am fost uimită. Am simțit că este o problemă permanentă, foarte ciudată și am simțit că am greșit cu ceva de-a lungul timpului.”, a mărturisit tânăra.

Aceasta a mărturisit și care a fost motivul pentru care și-a ascuns sarcina, dezvăluind că a fost îngrijorată că lucrurile ar putea să meargă rău.

Citește și: Imagine rară cu Julia Roberts și soțul ei. Ce poză a publicat “Frumușica” la aniversarea a 18 ani de căsnicie: FOTO

”Au știut ai mei și partenerul meu, evident, însă nu am vrut să-mi fac planuri mari până n-am fost sigură că totul va fi bine.”, a mărturisit Emma.

Iar șirul mărturisirilor făcute de actrița de 29 de ani nu s-a oprit aici: ”Sarcina asta m-a făcut să realizez că trebuie să accepți că nu există planuri.”, a mai spus ea.

Emma Roberts a avut probleme încă de când era adolescentă

Emma Roberts a mărturisit că încă de când era adolescentă s-a confruntat cu simptome ale endometriozei, însă a fost diagnosticată foarte târziu, motiv pentru care a acceptat chiar și să-și înghețe ovule.

Citește și: Adevarul despre infatisarea ei. Ce face Julia Roberts ca sa para cu 20 de ani mai tanara

”Întotdeauna am avut crampe puternice la menstruație, erau atât de dureroase că aș fi vrut să lipsesc de la școală sau să-mi anulez întâlnirile.”, a mai povestit ea.

Emma Roberts și Garrett Hedlund formează un cuplu de un an

Prima lor apariție publică a fost în martie 2019, când au fost surprinși ținându-se de mână în Silver Lake. Înainte, actrița din American Horror Story a fost într-o relație cu actorul Evan Peters. Cei doi erau împreună încă din 2012, după ce au jucat împreună în Adult World. În 2014, Evan a cerut-o în căsătorie pe Emma la New York. Actrița a rămas în relații bune cu fostul iubit, iar la mai puțin de o lună de la despărțire a început relația cu Garrett Hedlund.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri