Phoebe Gates/ Profimedia
Divertisment

Phoebe Gates/ Profimedia

Este fiică de miliardar, dar muncește din greu pentru propria carieră. Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mică a lui Bill Gates

Tatăl ei este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar mama ei este cunoscută pentru organizațiile de caritate de care se ocupă, însă puțin o cunosc pe Phoebe. Tânăra are acum 20 de ani și este un designer de modă în devenire, însă, încă din copilărie și-a petrecut timpul în jurul vedetelor de la Hollywood, soții Obama fiind chiar prieteni de familie cu părinții ei. 

Phoebe este nimeni alta decât fiica lui Bill Gate, co-fondator al Microsoft, și a Melindei Gates. Tatăl ei a creat cea mai cunoscută companie de software din Silicon Valley, California, iar mama ei este un filantrop internațional. 

Tânăra este un designer de modă în devenire și iubește să-și petreacă timpul cu vedete internaționale, precum Paris Jackson și chiar cu logodnica lui Jeff Bezos, Lauren Sanchez. 

Phoebe Gates și Melinda Gates/ Profimedia
Phoebe Gates și Melinda Gates/ Profimedia

Phoebe Gates a crescut în California, într-un conac care valorează 127 de milioane de dolari, cu 7 dormitoare și 6 bucătării, împreună cu cei doi frați ai săi, Jennifer și Rory. 

Citește și: Fata cea mare a lui Bill Gates duce o viață de prințesă. Jennifer s-a mutat într-un apartament de 51 de milioane de dolari

Bruneta a studiat la Lakeside School și la Universitatea Stanford din California, însă în ultima vreme și-a descoperit pasiunea pentru modă, participând la multe evenimente din New York. 

La doar 20 de ani, studenta a realizat deja o mulțime de lucruri. A făcut furori în lumea modei, primind invitații la râvnitele show-uri de la Săptămâna Modei de la New York și de la Paris, a petrecut cu vedete de elită și a mers la evenimente la care au participat cele mai cunoscute staruri de la Hollywood. De asemenea, aceasta a obținut și un stagiu de practică la British Vogue. 

Phoebe Gates și Bill Gates/ Profimedia
Phoebe Gates și Bill Gates/ Profimedia

Și, chiar dacă unii ar spune că Phoebe a ajuns acolo datorită familiei sale bogate, Bill și Melinda au declarat de-a lungul timpului că și-au îndrumat copiii să fie independenți și să-și croiască propriul drum. 

În urmă cu mai mult timp, Bill Gates și-a exprimat temerile cu privire la faptul că nu vrea ca cei trei copii ai săi să aibă o idee distorsionată despre bani și a jurat că o să-și folosească averea pentru a-i ajuta mai multe „pe cei săraci”, mai degrabă decât să-și susțină financiar copiii. 

Citește și: Bill Gates și-a refăcut viața la 67 de ani, după divorțul de Melinda Gates. Cine este femeia care l-a cucerit: ”Sunt inseparabili!”

Bill și Melinda s-au despărțit în 2021, după 27 de ani de căsnicie, însă au făcut tot posibilul pentru a le oferi celor trei copii, Jennifer, Rory și Phoebe, o copilărie normală. Melinda i-a pus constant la treburile casnice și i-a învățat ce înseamnă responsabilitate, iar Bill le-a interzis să aibă telefoane mobile până la vârsta de 14 ani. 

Chiar dacă au încercat să-și crească copiii într-un stil modest, averea lor este departe de a fi umilă. Familia a locuit într-un conac uriaș din Washington, care avea o plajă artificială, cinematograf în casă și o sală de sport. Acum, Phoebe încă trăiește un stil de viață luxos. 

Ea este plecată mai tot timpul în vacanțe extravagante, peste tot pe glob, și se asigură că documentează totul pe rețelele de socializare, acolo unde are 312.000 de urmăritori. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?