Melinda-Gates1
Divertisment

Melinda Gates a scăpat de paparazzi pe insula Calivigny din Caraibe. / Foto: Profimedia

Melinda Gates, îndrăgostită din nou la un an de la divorț. Cine este bărbatul care o face fericită după separarea de Bill Gates

A trecut mai bine de un an de zile de când Melinda și Bill Gates au anunțat că au divorțat după mai bine de 25 de ani de căsnicie, iar acum aceasta are o relație cu un fost reporter de la Fox News, scrie Daily Mail, citând surse TMZ.

Melinda Gates, în vârstă de 58 de ani, fosta soție a lu Bill Gates, a fost văzută cu Jon Du Pre, în vârstă de 63 de ani, la un meci de baschet în luna aprilie a acestui an.

Melinda Gates

Citește și: Melinda Gates a înflorit după despărțirea de Bill Gates. Cum s-a distrat alături de fiica ei cea mare în New York

Acum, însă, jurnaliștii de la TMZ au dezvăluit că relația lor durează deja de luni de zile. 

Ba mai mult, la începutul acestui an, în cadrul emisiunii lui Gayle King, Melinda Gates a mărturisit că este deschisă să intre într-o nouă relație, fără a oferi, însă, alte informații.

Deocamdată nu se știe cum s-au cunoscut Melinda și Du PRe, însă surse citate de TMZ au declarat că aceștia au fost surprinși împreună și alături de alți membri ai familiei, inclusiv la Pelican Hill, un hotel de cinci stele din Newport Beach, California.

Jon Du Pre, noul partener al Melindei Gates
Jon Du Pre, noul partener al Melindei Gates / Profimedia Images

Du Pre a fost reporter al postului Fox News de la sfârșitul anilor 90 până la începutul anilor 2000. Potrivit profilului de pe LinkedIn, acum acesta lucrează ca specialist în comunicare. De asemenea, este tatăl a trei copii, pe care-i are cu fosta soție, Gina.

Jon Du Pre, noul partener al Melindei Gates
Jon Du Pre, noul partener al Melindei Gates / Profimedia Images

Melinda Gates a vorbit despre divorțul de Bill Gates

Melinda și Bill Gates au depus actele de divorț în mai 2021, iar patru luni mai târziu, acesta a fost finalizat.

”Am avut motive care m-au determinat să nu mai stau în acea căsnicie.”, a spus Melinda, în cadrul interviului pentru revista Fortune, potrivit People.

”Toată situația aceasta cu Covid, însă, mi-a oferit intimitatea de care aveam nevoie pentur a face ceea ce trebuia să fac. A fost necrezut de dureros, în numeroase moduri, dar am avut intimitate să trec prin asta.”, a mai dezvăluit fosta soție a lui Bill Gates.

Bill And Melinda Gates Awarded Fulbright Prize For Int'l Understanding
WASHINGTON - OCTOBER 15: Microsoft Corporation Chairman Bill Gates (L) and his wife Melinda attend a ceremony presenting them with the 2010 J. William Fulbright Prize for International Understanding at the Library of Congress October 15, 2010 in Washington, DC. The Fulbright Prize recognized the Gates' philanthropic work through the Bill and Melinda Gates Foundation and their work and charitable contributions in improving the health and education opportunities of people around the globe. (Photo by Win McNamee/Getty Images)

Citește și: Cum arată insula pe care s-a refugiat Melinda Gates după anunțul divorțului. O noapte de cazare costă 132.000 $

French Gates are trei copii cu fostul soț - Jennifer, în vârstă de 25 de ani, Rory, de 23 și Phoebe, de 19 ani.

”Singura mea preocupare a fost, evident, să-i protejez, să-i ajut să treacă prin acest proces. Și am reușit să rămânem uniți.”, a mai mărturisit ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri