Disney's 'Peter Pan & Wendy' special film screening, New York, USA - 25 Apr 2023
Divertisment

Ever Anderson. Profimedia

Este leită mama ei. Fiica frumoasei Milla Jovovich, Ever Anderson, star pe covorul roșu la premiera „Peter Pan & Wendy”

Marți seară, în New York, Milla Jovovich nu a mai fost starul de pe covorul roșu pe care s-au înghesuit să-l pozeze toți fotografii, ci fiica sa, Ever Anderson, protagonista filmului „Peter Pan & Wendy”. Puștoaica de 15 ani a impresionat cu apariția ei la premiera mult așteptatei pelicule.
 
Milla, în vârstă de 47 de ani mai are încă doi copii cu soțul ei, regizorul „Resident Evil”, Paul W.S. Anderson: Dashiel și Osian.
 
Ever calcă pe urmele mamei ei în ceea ce privește actoria, după ce a jucat anterior în „Black Widow”, în rolul tinerei Natasha Romanoff.
 
Adolescenta a vorbit recent despre faptul că este un copil actor și a recunoscut că, deși asta a însemnat o copilărie „altfel”, a fost „ceea ce am vrut să fac”. De asemenea, ea a mai spus că părinții ei, familiarizați cu această industrie, îi oferă sfaturi și „ponturi grozave” despre ceea ce ar trebui să „încerce și să facă altfel”, susținând-o „să aibă întotdeauna mai multe interese, să aibă pasiuni diferite”.
 
milla
Milla Jovovich, 1991. Profimedia
 
Milla a discutat recent despre alegerea fiicei ei de a face actorie, într-un interviu cu Entertainment Tonight: „Pe de o parte sunt îngrozită, pentru că știu cât de dificilă este această industrie. Pe de alta, sunt nespus de bucuroasă, pentru că simt că fiica mea și-a găsit pasiunea și a fost foarte concentrată asupra ei de când avea cinci ani. Ea a crescut pe platourile de filmare cu tatăl ei și cu mine”.
 
Celebrity Selfies
Milla Jovovich, Ever Gabo Anderson, Dashiel Edan Anderson, Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson, Paul W. S. Anderson. Profimedia
 
Peter Pan & Wendy este o adaptare live-action a îndrăgitului clasic animat Peter Pan din 1953, reinterpretat de multe ori de-a lungul deceniilor.
 
 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri