Milla Jovovich
Divertisment

Milla Jovovich, în 2018 / Foto: Profimedia

Fiica de 15 ani a Millei Jovovich, copia la indigo a actriței. A moștenit cele mai frumoase trăsături: ochi albaștri, zâmbet cuceritor

Mamă a trei copii, Milla Jovovich se poate lăuda nu numai cu o carieră în lumea filmului și a modei, dar și cu o familie desprinsă parcă din reviste. Actrița din "Resident Evil" este căsătorită cu regizorul Paul W.S. Anderson. Fiica lor cea mare, Ever, pare copia la indigo al Millei.

Milla Jovovich și fiica sa, Ever
Milla Jovovich și fiica ei, Ever / Foto: Profimedia

La 15 ani, Ever Anderson pare că a moștenit cele mai frumoase trăsături ale celebrei sale mame, dar și apropierea pentru film și modă. Cu același ten ca de porțelan, ochi albaștri și zâmbet cuceritor, adolescenta pare că-i și calcă pe urme Millei. 

Citește și: Milla Jovovich, pozată de paparazzi departe de covorul roșu. În blugi și șlapi, a fost surprinsă într-o ipostază atipică pentru un star

Ever Anderson
Ever Anderson, fiica de 15 ani a Millei Jovovich / Foto: Profimedia

În 2021, Ever a jucat în "Black Widow", portretizând o variantă mai tânără a Natashei Romanoff, protagonistă jucată de Scarlett Johansson. Puștoaica se pregătește acum pentru o lansare de senzație, căci a jucat rolul principal în filmul "Peter Pan & Wendy", ea fiind Wendy. Până atunci, Ever a fost invitată la Săptămâna Modei de la Paris de un brand celebru. Nu a mers cu mama ei, ci cu tatăl. Acesta a lăsat-o să strălucească, dar a avut mereu grijă să-i fie în preajmă. Ever are deja și fani, mulți foarte solicitată pentru poze.

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, la 84 de ani: ”Ar fi păcatul meu!” Fiica ei e studentă la două facultăți

Milla Jovovich s-a născut în Ucraina, dar, din motive politice, în 1980 a părăsit țara și s-a refugiat în Anglia și mai apoi în SUA. La numai 9 ani a început să participe la preselecții pentru reclame, iar pe măsură ce s-a maturizat, a reușit să-și creeze o cariera strălucită nu doar în film, ci și în modelling.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri