eva-longoria (3)
Divertisment

Eva Longoria arată spectaculos la 46 de ani. / Foto: Instagram

Eva Longoria, fabuloasă la 46 de ani! Arată demențial într-un costum de baie albastru aprins

Departe de platourile de filmare și de ședințele foto, Eva Longoria a avut mai mult timp pentru ea și pentru familia ei, iar acest lucru se vede și în pozele în care Santiago, fiul de trei ani, zâmbește fericit când o are alături, dar și în silueta de invidiat a actriței din "Neveste Disperate".

La 46 de ani, Longoria a atins cea mai bună formă fizică a vieții sale, nu fără efort însă. Mereu a fost o femeie cochetă și frumoasă, însă după naștere a avut mai mult de tras în sala de sport. Lucru perfect normal, iar ea a fost determinată să arate că un corp tonifiat, fără celulită și cu mușchii bine definiți poate fi atins la orice vârstă.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Jesse Mecalfe. Imaginea făcută publică de actor i-a stârnit pe fani: ”Seamănă perfect cu Eva Longoria!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eva Longoria, într-o formă fizică de invidiat la 46 de ani

Astăzi, miniona vedetă arată de milioane, iar în lunile petrecute în carantină, a făcut o adevărată paradă de costume de baie în toate culorile, în două piese sau întregi. Și cea mai recentă postare a ei de pe rețelele sociale o arată într-un costum de baie, unul albastru. Afișează o atitudine relaxată și transmite un mesaj de pace și relaxare tuturor: "Good vibes only" (Numai gânduri/ vibrații pozitive) scrie pe paharul din care soarbe și în descrierea de pe Facebook.

Citește și: La 46 de ani, e în cea mai bună formă a vieții sale! Eva Longoria și-a arătat abdomenul cu pătrățele și picioarele tonifiate

Abdomenul cu pătrățele, brațele sculptate și picioarele tonifiate o fac pe Eva să arate cel puțin la fel de bine ca seducătorul său personaj din "Neveste disperate", Gabrielle Solis, cunoscută pentru farmecul cu care cucerea orice bărbat.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri