Eva Longoria/ Profimedia
Divertisment

Eva Longoria/ Profimedia

Eva Longoria, mai senzuală ca niciodată. Actrița a purtat cea mai decupată rochie la Festivalul de Film de la Taormina

Eva Longoria a întors capetele la Festivalul de Film de la Taormina din Italia, aceasta alegând să poarte cea mai senzuală ținută de până acum. Actrița a arătat uimitor pe covorul roșu în rochia decupată.

Zilele trecute, Eva Longoria a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Invitată la Festivalul de Film de la Taormina, aceasta și-a făcut apariția într-un mod cu totul inedit, dezvăluindu-și silueta de invidiat într-o ținută foarte îndrăzneață. 

Eva Longoria/ Profimedia
Eva Longoria/ Profimedia

Citește și: Eva Longoria, veterana covorului roșu de la Cannes, secretul primei rochii purtate vreodată la eveniment. Prețul e accesibil oricui

Actrița în vârstă de 47 de ani a optat pentru o rochie neagră din dantelă, foarte transparentă și decupată, care i-a lăsat la vedere spatele gol și bustul generos. În partea de jos, rochia, confecționată din mătase, a avut o lungime care îi acoperea complet picioarele. Ca și accesorii, Eva a ales să poarte bijuterii fine, lăsând ornamentele topului să iasă în strălucească. Aceasta a purtat un machiaj natural, care i-a pus în evidență trăsăturile superbe, și o coafură elegantă, prinzându-și părul brunet într-un coc la spate.

Eva Longoria/ Profimedia
Eva Longoria/ Profimedia

Eva Longoria s-a căsătorit pentru a treia oară în 2016

Eva Longoria a dat pentru a treia oară o șansă căsătoriei în 2016. Actrița și logodnicul ei s-au căsătorit într-o ceremonie romantică, la apus de soare, într-o stațiune din Mexic. Longoria, în vârstă de 41 de ani, și Jose Antonio Baston, cu șase ani mai în vârstă, s-au căsătorit în 2016, la câteva luni după ce s-au logodit.

Citește și: Eva Longoria, impecabilă într-un costum de baie întreg, în Mexic. „Wow, ești perfectă”, i-au scris fanii actriței de 47 de ani

Poreclit Pepe, fericitul mire este directorul Grupo Televisa, cea mai mare companie media din America Latină. Longoria și Pepe formează un cuplu fericit din 2013. În 2018, ei au devenit părinți, iar actrița dezvăluia că nu va posta imagini cu fiul ei, însă a încălcat această regulă: „Este foarte amuzant deoarece înainte să se nască eu și soțul meu am stabilit, ‘Nu vom posta foarte mult. Vom menține privată această viață’. Și acum în fiecare zi mă gândesc, ‘Trebuie să postez asta! Este prea simpatică!'”, mărturisea ea într-un interviu pentru ET. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri