eva longoria
Divertisment

Eva Longoria, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2022. / Foto: Profimedia

Eva Longoria, veterana covorului roșu de la Cannes, secretul primei rochii purtate vreodată la eveniment. Prețul e accesibil oricui

Eva Longoria, una dintre veteranele covorului roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, a dezvăluit povestea din spatele primei rochii pe care a îmbrăcat-o vreodată la acest eveniment, în 2005. Dacă acum poartă creații făcute special pentru ea de cei mai renumiți designeri, acum 17 ani, ținuta Evei a fost luată direct din garderoba ei.

În 2005, Eva Longoria participa pentru prima dată la Festivalul de Film de la Cannes și nu știa atunci ce presupune pregătirea pentru un astfel de eveniment. Când a fost întrebată de reporteri ce designer a îmbrăcat-o, bruneta a răspuns simplu: "Ce vrei să spui? E rochia mea mea".

Citește și: La 46 de ani, e în cea mai bună formă a vieții sale! Eva Longoria și-a arătat abdomenul cu pătrățele și picioarele tonifiate

eva longoria
Eva Longoria, la prima apariție pe covorul roșu de la Cannes, în 2005. / Foto: Profimedia

La momentul respectiv, Eva a purtat o rochie care i-a venit mănușă. Cu spatele gol, mulată și aurie, ținuta i-a oferit un aer special, însă prețul de achiziție a fost unul accesibil oricărui buzunar. A ales-o din dulapul ei și plătise pentru ea doar 40 de dolari când a cumpărat-o dintr-un butic din Los Angeles, scrie People.

Aflată la începutul carierei, Longoria nici nu știa ce este Festivalul de la Cannes. Acum, uitându-se înapoi, aceasta își dă seama că momentul apariției din 2005, apreciat de altfel, a devenit special datorită atitudinii și a încrederii pe care le-a afișat și mai puțin pentru prețul rochiei.

De-a lungul anilor, Eva Longoria a fost nelipsită de pe covorul roșu de la Cannes, iar aparițiile ei au acaparat mereu toate blițurile fotografilor. Și anul acesta, chiar din prima seară a festivalului, a intrat pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete datorită unei rochii cu volane și transparențe.

Citește și: Eva Longoria, top 10 cele mai bune apariții în costum de baie. A fost “uniforma” ei de pandemie

Foto: Profimedia, Getty Images, Facebook

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri