Iris Jones
Divertisment

Femeia care s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 45 de ani, declarații emoționante: ”Dragostea e când omul iubit te cară în spate!” / Facebook

Ea, 81 de ani, el 36. Bunica celebră pe internet, declarație de dragoste pentru soț: ”Te iubesc pentru tot ceea ce ești!

Iris Jones, bunica de 81 de ani, care s-a căsătorit cu un tânăr de doar 36 de ani, a vorbit din nou despre povestea pe care o trăiește acum, mărturisind că este foarte fericită.

Iris Jones, femeia de 81 de ani, care are o relație cu Mohamed Ahmed Ibriham, a făcut publică o declarație de iubire pentru partenerul ei, mărturisind că acesta îi oferă clipe de neuitat în dormitor, dar în același timp o și îngrijește cum știe mai bine.

Într-o postare pe rețelele sociale, Iris și-a exprimat dragostea pentru soțul ei, mărturisind că ”îl iubește pentru tot ceea ce e și pentru ce continuă să fie”.

Alex Rodriguez nu renunță atât de ușor la Jennifer Lopez: "Încă vrea să se împace cu Jlo"

”Dragostea e atunci când omul pe care-l iubești îți taie unghiile. Dragostea e atunci când omul pe care-l iubești te cară în spate după două zboruri, când liftul nu funcționează. Dragostea e atunci când omul iubit doarme pe podeaua din salon și refuză să plece până când nu știe că ești bine.”, a scris ea pe rețelele sociale.

”Te iubesc pentru tot ceea ce ești și continui să fii, Mohamed.”, a mai precizat ea.

Iris, o pensionară din Somerset, a devenit cunoscută după ce a vorbit despre viața intimă împlinită pe care o are alături de iubitul ei mai tânăr.

O femeie a divorțat de șase ori, iar acum și-a refăcut viața: ”Mi-am cunoscut dragostea într-o stație de autobuz!”

De asemenea, Mohamed, care trăiește cu părinții și cu rudele sale în Giza, a vorbit despre relația pe care o are cu Iris, mărturisind că ce au ei este ”dragoste adevărată” și nu o folosește pentru a câștiga bani ori pentru a obține rezidență britanică.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri