O femeie s-a casatorit a șaptea oara
Actualitate

Evita, femeia care s-a casatorit a șaptea oara / Credit foto: Facebook

O femeie a divorțat de șase ori, iar acum și-a refăcut viața: ”Mi-am cunoscut dragostea într-o stație de autobuz!”

O femeie care a divorțat de șase ori a impresionat o lume întreagă cu povestea ei. Evita Cleverly, în vârstă de 78 de ani, a dezvăluit că și-a întâlnit iubirea vieții într-o stație de autobuz, iar acum acesta este soțul numărul șape.

Evita Cleverly, în vârstă de 78 de ani, este acum căsătorită cu Roy, bărbatul despre care spune că este ”iubirea vieții ei” și pe care l-a cunoscut în timp ce aștepta un autobuz în Milton Keynes, un orășel din Anglia. Atunci, ea locuia în Africa de Sud, însă venise în Anglia să-și viziteze rudele.

”Mi-am găsit dragostea într-o stație de autobuz. Eram o femeie care a trăit singură câțiva ani, divorțată și nu mă gândeam că voi mai avea un partener.”, a povestit femeia, potrivit The Sun.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Angelina Jolie vorbește despre viața ei sentimentală, la cinci ani după divorțul de Brad Pitt: "Sunt singură de mult timp"

”Am fost plăcut surprinsă când am descoperit un văduv minunat, care trăia în apropiere de mine. Aștepta și el autobuzul, pentru că voia să ajungă la mall. M-am apropiat de el ca să-l întreb care este programul autobuzelor și dacă ar vrea să-mi arate împrejurimile. A fost foarte amabil. I-am dat și numărul de telefon și m-am simțit foarte rușinată.”, a mai explicat ea.

Ulterior, Roy a invitat-o la masă, iar atunci când ea a trebuit să se întoarcă în Africa de Sud, bărbatul își dorea ca ea să rămână în Anglia. Iar un an mai târziu, viața lor s-a schimbat, întrucât Evita s-a întors în Anglia, iar cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse.

Citește și: De ce nu a funcționat pentru totdeauna mariajul dintre Melinda și Bill Gates. Nu au găsit formula fericirii

Ba mai mult, Evita a povestit că familia l-a acceptat pe Roy, iar ea nu plănuiește să se despartă de soțul numărul șapte. Ea a dezvăluit, de asemenea, că a fost căsătorită de alte șase ori, însă căsniciile ei n-au funcționat. În plus, ea a mărturisit că pe lângă numeroasele mariaje, ea și-a schimbat de câteva ori numele, a trăit în diferite țări și are patru copii.

Grație experienței de viață impresionante, Evita a scris o carte, în care a povestit, de asemenea, despre moartea fiicei sale la malul mării, dar și despre accidentul teribil al părinților ei.

Etichete: iubire , divort , evita cleverly

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri